جزوه بیوتکنولوژی میکروبی (میکروبیولوژی کاربردی )
نوع فایل
pdf
حجم فایل
1mb
فروشنده
تاریخ انتشار
۲۶ خرداد ۱۴۰۰
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1137 بازدید
7,800 تومان

دانشجویان و کاربران گرامی،محتوای این فایل با کیفیت ترین و جامع ترین جزوه بیوتکنولوژی میکروبی (میکروبیولوژی کاربردی ) میکروبیولوژی صنعتی ویرایش جدید با فرمت pdf در ۴۲ صفحه میباشد که پس از پرداخت آنلاین ،می توانید این محصول را دانلود و دریافت نمائید.امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.

بخشی از متن جزوه:

فصل اول: مقدمه ای بر میکروبیولوژی صنعتی

میکروبیولوژی کاربردی ( Applied Microbiology ) شاخه ای از علم میکروبیولوژی است که عبارت است از استفاده از دانش بدست آمده از میکروارگانیسمها برای انجام مقاصد کاربردی. این مقاصد شامل تولید محصولات تجاری و صنعتی مانند آنزیمها، تولید محصولات دارویی مانندآنتی بوتیکها، تولید محصولات غذایی مانند سرکه و اسید سیتریک، رفع آلودگیهای زیست محیطی مانند تولید کمپوست، رفع مشکلات صنایع از جمله رفع یا جلوگیری از خوردگی دستگاهها و … می باشد.

میکروبیولوژی کاربردی به دو شاخه اصلی تقسیم می شود که شامل میکروبیولوژی صنعتی یا Industrial Microbiology و میکروبیولوژی محیطی یا Environmental Microbiology می باشد. میکروبیولوژی صنعتی را می توان معادل بیوتکنولوژی میکروبی در نظر گرفت و تعریفی که برای این شاخه از علم آمئه است این است که میکروبیولوژی صنعتی یا بیوتکنولوژی میکروبی عبارت است از استفاده از میکروارگانیسمها به جای استفاده از روشهای شیمیایی برای تولید محصولات با ارزش و پردرآمد در صنعت. علت استفاده از روشهای میکروبی به جای روشهای شیمیایی برای تولید مواد مختلف شامل کمتر بودن هزینه
های تولید در روشهای میکروبی، بالاتر بودن راندمان تولید در آن و کمتر بودن مشکلات زیست محیطی در روشهای میکروبی می باشد.

در بیوتکنولوژی معمولا روشهای بیوتکنولوژی میکروبی به روشهای بیوتکنولوژی گیاهی و جانوری ترجیح داده می شود و تولید مواد به وسیله میکروارگانیسمها نسبت به گیاهان و جانوران به دلایل مختلف ارجحیت دارد. این دلایل شامل : توانایی تولید حجم بالای محصولدر میکروارگانیسمها، سرعت رشد بالاتر در آنها، استفاده میکروبها از سوبستراهای ارزان قیمت، تنوع تولید محصولات مختلف در آنها، قابلیت بالای دستکاری ژنتیکی جهت افزایش میزان تولید محصول در میکروارگانیسمها و قابلیت بالای دستکاری ژنتیکی آنها جهت تولید محصولات جدید می باشد…

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.