جزوه شیمی تجزیه دکتر شریفی ویرایش جدید
نوع فایل
pdf
حجم فایل
1mb
فروشنده
تاریخ انتشار
۱۷ تیر ۱۴۰۱
دسته بندی
تعداد بازدیدها
496 بازدید
9,800 تومان 7,600 تومان٪22 تخفیف

کاربران گرامی،محصول مورد نظر دانلود باکیفیت ترین و جامع ترین جزوه شیمی تجزیه دکتر شریفی ویرایش جدید می باشد که با فرمت pdf در ۳۲ صفحه تهیه و تدوین گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.

جزوه شیمی تجزیه دکتر شریفی ویرایش جدید:

۱️⃣ اندازه گیری رطوبت
2️⃣ اندازه گیری خاکستر
3️⃣ اندازه گیری چربی غذا
4️⃣ اندازه گیری پروتئین غذا
5️⃣ اندازه گیری بازهای ازته فرار
6️⃣ اندازه گیری نمک
7️⃣ اندازه گیری پراکسید
8️⃣ اندازه گیری تیوباربیتوریک اسید
9️⃣ اندازه گیری سختی آب
🔟 اندازه گیری اسیدیته

موضوع آزمایش: اندازه گیری رطوبت
مقدمه و تئوری :
قسمت اعظم ترکیب مواد غذایی را آب تشکیل میدهد. اندازهگیری مقدار آب یا رطوبت در مادۀ غذایی از چند نظر دارای اهمیت است که عبارتند از:
1( تشخیص خلوص
2( قابلیت نگهداری مواد غذایی در محیط مرطوب رشد میکرو ارگانیسم ها سریع تر انجام م یشود لذا یکی از روش های حفظ و نگهداری مواد غذایی خشک کردن آن است.
در مواد غذایی خشک شده میزان رطوبت نباید از یک واحد معینی تجاوز کند، از این رو کنترل و اندازه گیری رطوبت در این مواد دارای اهمیت خاصی میباشد.

۱-۱ اندازه گیری رطوبت به روش آون ۱
وسایل موردنیاز:
1. آون
2 . دسیکاتور حاوی مواد رطوبت گیر مؤثر
3. ترازوی آزمایشگاهی با دقت ۰.۰۰۰۰۱ گرم
4 . ظروف ته پهن چینی یا فلزی

شرح آزمایش:

ظرف مخصوص اندازه گیری رطوبت به مدت ۳۰ دقیقه در آون ۱۰۵ درجه سانتیگراد قرار گرفته و سپس در دسیکاتور تا درجه حرارت آزمایشگاه سرد و با دقت وزن خواهد شد. حدود ۵ الی ۱۰ گرم از نمونه ماده غذایی M1 خرد و یکنواخت شده به ظرف منتقل و مجدداً توزین خواهد شد و در آون به مدت ۵ – ۳ ساعت در دمای ۱۰۵ درجه سانتیگراد یا مدت ۲۴ ساعت در دمای ۷۰ درجه سانتیگراد گذاشته شود …

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.