خلاصه کتاب ایران و جهانی شدن دکتر محمود سریع القلم
نوع فایل
word
حجم فایل
35KB
فروشنده
تاریخ انتشار
۱۵ خرداد ۱۴۰۱
دسته بندی
تعداد بازدیدها
416 بازدید
8,000 تومان 5,900 تومان٪26 تخفیف

خلاصه کتاب ایران و جهانی شدن دکتر محمود سریع القلم

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل خلاصه کتاب ایران و جهانی شدن به قلم دکتر محمود سریع القلم می باشد که با فرمت word در ۱۲ صفحه تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.

خلاصه کتاب ایران و جهانی شدن دکتر محمود سریع القلم:

معرفی کتاب: کتاب (ایران و جهانی شدن، چالشها و راه حلها) نوشته آقای دکتر محمود سریع القلم، چاپ مرداد ۱۳۸۴، انتشارات مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری است. پیشگفتار این کتاب توسط جناب آقای دکتر حسن روحانی، رئیس جمهور محترم ایران نوشته شده است که در آن زمان در سمت قائم مقام مرکز تحقیقات استراتژیک بوده اند. این پیشگفتار خود نشانی بر اهمیت کتاب حاضر دارد. این کتاب شامل بر پنج فصل می باشد:

فصل اول شامل طرح تحقیق است.

فصل دوم  شامل مبانی مرتبط با جهانی شدن به ایران، ابعاد اقتصادی و پیامدهای سیاسی است.

فصل سوم بررسی افکار و تجربیات ایران در تعامل با نظام بین الملل طی دو قرن گذشته و عواقب سیاسی و فرهنگی آن به بحث گذاشته می شود.

فصل چهارم جهانی شدن، حاکمیت ملی و جمهوری اسلامی ایران و در واقع نتایج دو فصل دوم و سوم مورد بررسی قرار گرفته است.

و در نهایت در فصل پنجم تعامل میان سه فصل دوم، سوم و چهارم در انتخابهای موجود در وضعیت داخلی و شرایط بین المللی ایران در قالب نتیجه گیری ارائه شده است.

مفاهیم کلیدی کتاب عبارتند از:

جهانی شدن، انسجام داخلی، تعامل با غرب، سرمایه داری، پایگاه طبقاتی نخبگان سیاسی و منابع مشروعیت یابی

در این کتاب از نظریه «ساختار داخلی» و «پایگاه طبقاتی نخبگان سیاسی» و در عین حال از آمار و ارقام موجود پیرامون وضعیت اقتصادی ایران، اسناد تاریخ شفاهی ایران بهره گرفته شده است.

همچنین از نظریه پیتر اوانز در رابطه با ماهیت تعامل میان کشورهای جهان سوم و کشورهای غربی اعم از دولتها و شرکتهای چند ملیتی غربی، در بخش نتیجه گیری استفاده شده است.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.