کاربران عزیز ، در این بخش پاورپوینت آشنایی با صنایع غذایی در ۴۴ اسلاید قابل ویرایش در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید.
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت آشنایی با صنایع غذایی در ۴۴ اسلاید قابل ویرایش،متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید ۴
UHT(فرادما)
هدف از بین بردن تمامی میکروارگانیسمهای موجود در شیر است. در این روش شیر تحت تاثیر دمای ۱۵۰ ـ ۱۳۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲ تا ۴ ثانیه قرار داده میشود. پس از آن شیر تا دمای ۲۰ درجه سانتیگراد خنک و در شرایط کاملا اسپتیک در ظروف استریل و مناسب بستهبندی میشود.
محتوای اسلاید ۱۴
هیدروژناسیون و اسید های چرب ترانس
در تبدیل روغن مایع به جامد توسّط هیدروژناسیون، اسید های چرب ترانس نیز تشکیل می شود.
با تغییر شرایط هیدروژناسیون میتوان میزان اسید های چرب ترانس را کاهش یا افزایش داد.
در مرحله بی بو کردن روغن مقدار کمی اسید های چرب ترانس تشکیل می شود. افزایش درجه حرارت وطول زمان باعث افزایش میزان تشکیل این اسید های چرب می شود.
اثر سؤ اسید های چرب ترانس موجود در روغن های حیوانی هنوز ثابت نشده است.
محتوای اسلاید ۱۶
بعضی اثرات سوء مصرف اسید های چرب ترانس
کاهش میزان کلسترول مطلوب HDL نسبت به میزان مصرف
افزایش میزان کلسترول نامطلوب LDL
افزایش میزان کلّ کلسترول
کاهش میزان چربی شیر مادران
کاهش وزن نوزادان
افزایش احتمال به بیماری دیابت
کاهش سیستم دفاعی بدن
کاهش میزان هورمون مردان
تشدید اثرات سوء ناشی از کمبود اسید های چرب ضروری
محتوای اسلاید ۲۲
افزودنی های معمول در فرایند تصفیه :
آنتی اکسیدان(طبیعی،مشابه طبیعی،سنتزی)
اسید سیتریک
آنتی فوم
رنگ(بتاکاروتن)
طعم دهنده(در برخی روغنها)
روغنهای تولید شده به روش پرس سرد
کنجد،پسته،زیتون،بادام و…
نگه داری حتما در ظروف تیره رنگ باشد یا ظروفی که ترکیبات آنتی UVدارند یا ظروف پوشش دار.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.