روانشناسی صنعتی سازمانی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
143kb
فروشنده
تاریخ انتشار
۴ تیر ۱۴۰۰
دسته بندی
تعداد بازدیدها
489 بازدید
7,900 تومان

دانشجویان و کاربران گرامی، محتوای این فایل با کیفیت ترین و جامع ترین پاورپوینت با موضوع : مضاربه با فرمت ppt در ۱۰ اسلاید قابل ویرایش می باشد. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.

فهرست و عناوین پاورپوینت:

مضاربه

مفهوم و اصطلاحات مضاربه

ویژگی‌های عقد مضاربه

قصد و رضای طرفین

اهلیت طرفین

موضوع معین که مورد معامله باشد

مشروعیت جهت عقد مضاربه

قواعد خاص حاکم بر عقد مضاربه

الف. ماهیت عقد مضاربه

ب. مقتضای عقد مضاربه

ج. ارکان عقد مضار به

تمایز سود و ربا

تفاوت سود مضار به با سود ربا

سود مضار به‌ی بانکی

مضاربه

عقد مضار به چیست؟ عقد مضار به از منظر قانون عملیاتی بدون ربا چگونه است؟ ارکان عقد مضار به کدام است؟ نحوه‌ی تقسیم سود بین طرفین عقد مضار به چگونه است؟

مضار به از عقود معینی است که در فقه امامیه، قانون مدنی و قانون عملیات بانکی بدون ربا مورد بحث قرار گرفته است. فقهای امامیه احکام و شرایط این عقد را به دقت مورد بررسی قرار داده‌اند. حقوقدانان نیز به پیروی از فقهای بزرگ، عقد مذکور را در مباحث حقوقی و قانون مدنی مطرح کرده‌اند که بسیاری از قواعد و احکام مربوط به آن را از فقه امامیه اتخاذ نموده‌اند. در فقه و حقوق، عقد مضار به در کنار دو عقد مزارعه و مساقات مورد مطالعه قرار گرفته است. عقود مذکور اگرچه در زمره‌‌ی عقود معوض قرار دارند اما چون در جوهر و ذات همه‌ی آنها نوعی تعاون، همکاری و اتحاد وجود دارد و مشارکت وصف مشترک آنهاست، از سایر عقود متمایزند. باید گفت که تفاوت بین مضار به، مزارعه و مساقات این است که مضار به مشارکت کار و سرمایه برای تجارت است در حالی که این مشارکت در مزارعه فعالیت‌های کشاورزی و در مساقات باغداری است. از طرف دیگر بحث از قراردادهای یاد شده به‌ویژه عقد مضاربه اهمیت خاصی برخوردار است. زیرا از دیدگاه اقتصادی، عقود نامبرده مبین نقش کار و سرمایه در قلمرو فعالیت‌های اقتصادی است.

مفهوم و اصطلاحات مضاربه

در مفهوم اصطلاحی، مضار به عقدی است که به‌موجب آن یک نفر مالی را در اختیار دیگری قرار می‌دهد تا با آن تجارت کند و در سود حاصل هر دو باهم شریک باشند و مفاد ماده‌ی ۵۴۶ قانون مدنی در حال معرفی عقد مضار به است. به‌عبارت دیگر مضار به عقدی است که به‌موجب …

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.