دانشجویان و کاربران گرامی ، محتوای این فایل باکیفیت ترین و جامع ترین پاورپوینت کپک های مواد غذایی می باشد که در قالب ppt در ۲۸ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است .امید است که سودمند بود و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد . در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از وبسایت ما با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.
بخشی از متن پاورپوینت :
مروری بر عمومی ترین جنس های کپک های مواد غذایی
کپک ها قارچ های رشته ای هستند که به شکل یک توده ی در هم پیچیده رشد کرده و به سرعت گسترش می یابند.
در طی دهه ۱۹۸۰ هیچ تغییر اساسی در طبقه بندی قارچ های موجود در مواد غذایی صورت نگرفت. قابل توجه ترین تغییرات شامل کشف حالت کامل یا جنسی در بعضی از معروف ترین جنس ها و گونه ها می باشد.
در این ارتباط قارچ شناسان معتقدند که حالت اسکومیست مهمترین حالت تولید مثلی یک قارچ می باشد که به آن تلئومورف گفته می شود. گونه های تلئومورف نسبت به گونه های آنامورف (کنیدیایی یا ناقص) تقدم دارند.هلومورف به موردی اشاره دارد که هردو حالت در کپک ها شناخته شده است ولی از نام تلئومورف استفاده می شود.
طبقه بندی جنس های توصیف شده:
شاخه: دِتِرومایکوتا(آنامورف بوده و حالت کامل در این ها شناسایی نشده است)
رده:هایپومایستس
راسته:هایفومایستالس
خانواده:مونیلیاسه
جنس ها:آلترناریا- آسپرژیلوس- آرئوبازیدیوم(پولولاریوم)- بوتریتیس- کلادوسپوریوم
فوزاریوم- ژئوتریکوم- هلمینتوسپوریوم- مونیلیا- پنی سیلیوم- استاچیبوتریس- تریکوتسیوم
رده:کُلومایستس
جنس:کُلِتوتریکوم
آلترناریا
میسیلوم این کپک ها واجد دیواره عرضی و کنیدیوفور بوده و کنیدی های قهوه ای رنگ بزرگی تولید می کند.
کنیدی ها دارای دیواره های طولی و عرضی هستند
پوسیدگی قهوه ای تا سیاه در میوه های هسته دار،سیب و انجیر
پوسیدگی انتهای ساقه
پوسیدگی سیاه مرکبات
این جنس از قارچ های مزرعه ای بوده و روی گندم رشد می کنند.
علاوه بر این روی گوشت قرمز نیز یافت می شوند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.