خلاصه کتاب سیاست اقتصاد و مسائل توسعه در سایه خشونت داگلاس نورث
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل خلاصه کتاب سیاست اقتصاد و مسائل توسعه در سایه خشونت داگلاس نورث می باشد که با فرمت pdf در ۱۵ صفحه تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
معرفی کتاب سیاست، اقتصاد و مسائل توسعه در سایه خشونت
«سیاست، اقتصاد و مسائل توسعه در سایه خشونت» مجموعه نوشتارهایی به پژوهش یا گردآوری داگلاس نورث (۲۰۱۵-۱۹۲۰)، برنده جایزه نوبل اقتصاد، جان جوزف والین، استاد اقتصاد دانشگاه مریلند، استیون ب. وب، مشاور بانک جهانی و باری آر. وینگاست، پژوهشگر ارشد مؤسسۀ هوور در دانشگاه استنفورد است. نوشتارهای این کتاب، مجموعهای از مطالعات است که با پشتیبانی بانک جهانی انجام شده و گروهی از اقتصاددانان که به اقتصاددانان نهادگرا معروف هستند بخشهای گوناگون آن را تالیف کردهاند. در بخشهایی از کتاب میخوانیم: موفقیت در اقتصاد همانند توسعۀ سیاسی در درجۀ اول به بهبود نهادها بستگی دارد.
خلاصه کتاب سیاست اقتصاد و مسائل توسعه در سایه خشونت داگلاس نورث
این نکته در طول بیست سال گذشته به اجماعی در میان اقتصاددانان تبدیل شده است؛ در این سالها جهان شاهد نمونههای بسیاری از ناکامیها در توسعه بهرغم وفور سرمایه، منابع طبیعی و جمعیت های تحصیلکرده بود؛ جمعیتهایی که در صورت عدم بهرهگیری صحیح نهادها از آنها یا دست به مهاجرت میزنند و یا راکد میمانند. اکنون پرسش این است که کدام نهادها مناسبند؟ برخی معتقدند کشورهای در حال توسعه میبایست از موفقترین و پر درآمدترین نهادهای اقتصادهای جهان، یعنی کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، الگوبرداری کنند.
با این حال بیشتر کشورهای دارای درآمد متوسط و پایین، آمادگی بهرهگیری از اغلب نهادهای اروپای غربی یا آمریکای شمالی را ندارند، یا آنکه چنین نهادهایی اگر به این اقتصادهای با درآمد اندک یا متوسط منتقل شوند، کارکرد بسیار متفاوتی خواهند داشت. رویکرد متعارف به مسائل توسعه بحث را با این فرضهای نئوکلاسیک آغاز میکند که هرگاه فرصتهای سودآور خود را آشکار سازند رشد اتفاق میافتد، مگر آنکه دخالت موانع سیاسی یا اجتماعی مانع از عملکرد بازارها شود. اما در بیشتر کشورهای در حال توسعه افراد و سازمانها بهمنظور جمعآوری ثروت و منابع، فعالانه دست به خشونت میزنند یا تهدید به استفاده از آن میکنند، و این در حالی است که خشونت باید مهار شود تا توسعه روی دهد.
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.