دانلود پاورپـوینت آرت دکو در ۱۶ اسلاید قابل ویرایش
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود پاورپـوینت درس سبک شناسی معماری با عنوان : پاورپـوینت آرت دکو در ۱۶ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
فهرست پاورپـوینت درس سبک شناسی معماری با عنوان آرت دکو:
۱) تاریخچه سبک آرت دکو
۲) نام آرت دکو
۳) مشهور ترین بناهای سبک آرت دکو
۴) ویژگی های سبک طراحی آرت دکو
۵) مبلمان مناسب سبک طراحی آرت دکو
۶) تم های مناسب سبک طراحی آرت دکو
۷) لوازم دکوری مربوط به سبک طراحی آرت دکو
۸) ویژگی های سبک دکوراسیون آرت دکو
۹) ترفند برای اجرای طرح سبک دکوراسیون آرت دکو
۱۰) نمونه هایی از معماری آرت دکو
دانلود پاورپـوینت آرت دکو در ۱۶ اسلاید قابل ویرایش
تاریخچه سبک آرت دکو
سبک طراحی آرت دکو (art deco) از کشور شعر و موسیقی یعنی فرانسه میآید. نام آرت دکو کوتاه شده دکوراتیو آرت است که از نمایشگاه هنرهای تزیینی و صنعتی مدرن وام گرفته شده است. در اواخر جنگ جهانی اول و پیش از شروع جنگ دوم جهانی، عموم مردم دلمرده و ناامید از اتفاقات دنیا بودند. آنها به دنبال راه فراری برای یافتن دلخوشی و آرامش بودند. طراحان و ایدهپردازان به دنبال راهی برای کم کردن این فشار از روی مردم بودند. طراحان فرانسوی پیش از جنگ جهانی اول بر روی این سبک کار کرده بودند اما رواج آن به سال ۱۹۲۰ برمیگردد.
در سال ۱۹۲۵ طراحان سراسر دنیا در نمایشگاهی در شهر پاریس با نمونههای اولیه سبک آرت دکو روبهرو شده و از آن استقبال کردند. آرت دکو در بحبوحه کلافگی مردم خسته از جنگ، نوید امید و زندگی میداد. اما در همان زمان هم، مردم عامه قادر به اجرای این سبک در زندگیشان نبودند. بعد از آن نمایشگاه، سبک طراحی آرت دکو وارد آمریکا و هالیوود و سپس باقی کشورهای اروپایی شد. اما تا سال ۱۹۶۰ استفاده از این سبک طراحی بسیار کم دیده میشد….
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.