شروع و اصول غذای کمکی در دوره شیرخوارگی ppt
کاربران گرامی ،این فایل حاوی مطالعه پاورپوینت شروع و اصول غذای کمکی در دوره شیرخوارگی در حجم ۲۷ اسلاید قابل ویرایش می باشد که پس از پرداخت آنلاین ،میتوانید این محصول را دریافت و دانلود نمایید.
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت شروع و اصول غذای کمکی در دوره شیرخوارگی، بخشی از متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید ۳
تغذیه تکمیلی یعنی چه؟
*افزایش تدریجی طیف وسیع مواد غذایی علاوه بر شیرمادر به برنامه غذایی شیرخوار که، بتواند حدود یک سالگی از غذای خانواده استفاده نماید
* این دسته از مواد غذایی، را غذای کمکی به این نوع تغذیه، تغذیه تکمیلی میگویند.
*توصیه میشود برای همه شیرخواران در پایان شش ماهگی (پایان ۱۸۰ روزگی) شروع شود.
محتوای اسلاید ۵
مخاطرات دیر شروع کردن غذای کمکی ؟
*تاخیرآشنا شدن شیرخوار با مزه و قوام انواع غذاها
* تمایل کمترنسبت به استفاده از غذاهای جامد
*ایجاد مشکلات از نظر پذیرش غذا و کاهش دریافت مواد معدنی مانند «روی» و «آهن»
* تاثیر نامطلوب در دراز مدت بر رشد و تکامل
محتوای اسلاید ۷
اصول بهداشتی در تهیه و نگهداری غذای کمکی
*قبل از تهیه غذا باید مادر دست هایش را با آب و صابون بشوید.
*ظرفهای مورد استفاده، وسایل تهیه مواد اولیه غذا شسته و تمیز باشند.
* ظرف غذای کودک مشخص و جدا باشد، از بشقاب دیگران غذا نخورد و بعد از هر بار استفاده، ظرف غذای او کاملاً با آب و مایع ظرفشویی شسته شود.
* قبل از غذا دادن به شیرخوار، مادر ، دست و صورت کودک را نیز بشوید.
* غذای کمکی حتیالامکان به مقدار موردنیاز روزانه تهیه شود ( غذای تازه ).
* اگر غذای تهیه شده بیشتر از مصرف هر وعده باشد برای نگهداری باید بلافاصله در ظرفهای تمیز و کوچک کاملاً دربسته میشود (هر ظرف برای یک وعده) ریخت و بعد از خنک شدن (یکی دو ساعت طول میکشد) در یخچال (۵-۴ درجه سانتیگراد) گذاشت و نگهداری نمود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.