کتابچه توانمند سازی پرستاری مراقبتهای ویژه CCU
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل کتابچه توانمند سازی پرستاری مراقبتهای ویژه CCU می باشد که با فرمت پی دی اف در ۷۰ صفحه تهیه و تدوین گردیده است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
با توجه به نقش موثر سیستم آموزش پرستاری و مسئولین پرستاری در ارتقای مهارت تصمیم گیری بالینی در پرستاران و آماده سازی آن ها برای محیط بالین؛ کتابچه توانمندسازی حاضر با هدف ارتقاء توانایی ها و سطح علمی پرستاران و رسیدگی بهتر به بیماران مرکز قلب و عروق تدوین شده است.
کتابچه حاضر شامل چهار فصل:
*بیماریها و تشخیصهای رایج
*داروهای رایج
*تجهیزات رایج
*پروسیجرهای رایج پرستاری
با در نظر گرفتن عناوین زیر در راستای توانمندسازی پرستاران شاغل در این بخشها (CCU) در بخشهای مراقبتهای ویژه بر اساس کتاب استانداردهای اعتباربخشی می باشد:
-پایش همودینامیک
-محاسبات دارویی
-دفیبریلاسیون/ کاردیوورژن
-تشخیصو درمان ریتم های قلبی غیر طبیعی
-پالساکسیمتری
-تحلیل نتایج گازهای خون
-پیشگیری و پیگیری درمان زخم فشاری
-آگاهی از وضعیت مناسب بیماران بر حسب مورد
-آگاهی از کار دستگاه ونتیلاتور و تنظیمات ابتدایی
بطور کلی مراقبتهای پرستاری در بخش مراقبتهای ویژه قلبی شامل موارد زیر می باشد:
استراحت: در مراحل حاد بیمار باید استراحت مطلق باشد. جهت جلوگیری از ترومبوفلبیت، فعالیت پاسیو پاها و جهت جلوگیری از زخم بستر ماساژ و تغییر پوزیشن ضروری است. باید کلیه وسایل مورد نیاز بیمار در دسترس وی باشد تا از حرکات اضافی خودداری نماید. استراحت روحی: جهت کاهش استرس و اضطراب، پرستار باید در ارتباط نزدیک با بیمار بوده در کلیه مراحل، آموزش و توجهات روحی را انجام دهد تا بیمار در استراحت جسمی و فکری کامل قرار گیرد. رژیم غذایی: در مراحل حاد بیمار تحت سرم درمانی قرار دارد. پس از قطع سرم بایستی رژیم غذایی وی نرم، سبک، کم حجم، کم کالری، کم نمک، کم چربی و پرپروتئین باشد. جهت پیشگیری از نفخ بهتر است از میوه و سبزی خام و نوشابه های گازدار استفاده نشود.
توجه به دفع بیمار: جلوگیری از یبوست و نفخ با رژیم غذایی مناسب. بهتر است به جای استفاده شود و در صورت یبوست از مسهل ها استفاده شود…..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.