روانشناسی صنعتی سازمانی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1mb
فروشنده
تاریخ انتشار
۳ بهمن ۱۴۰۰
دسته بندی
تعداد بازدیدها
397 بازدید
12,000 تومان 8,700 تومان٪28 تخفیف

کاربران گرامی ،محتوای این فایل باکیفیت ترین و جامع ترین تحقیق پاورپوینت بیوسورفاکتانت ها با فرمت ppt در ۵۹ اسلاید قابل ویرایش می باشد.امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای جامع ترین پاورپوینت بیوسورفاکتانت ها ،متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .

 فهرست :

مقدمه ( تعریف امولسیون)

۱) میسل

۱-۱) نیروهای موثر در تشکیل میسل

۱-۲) انواع میسل

۱-۳) اندازه میسل

۲) بیوسورفاکتانت ها

۲-۱) تعریف بیوسورفاکتانت ها و بیوامولسیفایرها

۲-۲) تولید بیوسورفاکتانت ها با میکروارگانیسم ها

۲-۳) ساختمان بیوسورفاکتانت ها

۲-۴) فعالیت سطحی بیوسورفاکتانت ها

۲-۵) سنتز بیوسورفاکتانت ها

۳) تقسیم بندی بیوسورفاکتانت ها

۳ -۱) بر اساس ساختار شیمیایی

۳ -۲) بر اساس ماهیت گروه های هیدروفیلی

۴) مفهوم HLB در بیوسورفاکتانت ها

۵) مزیت های بیوسورفاکتانت ها نسبت به سورفاکتانت های شیمیایی

۶) تولید بیوسورفاکتانت ها با سوبستراهای ارزان قیمت

۷) بهینه سازی فرایند تولید بیوسورفاکتانت ها

۸) استخراج بیوسورفاکتانت های تولیدی

۹) تولید صنعتی بیوسورفاکتانت ها

۱۰) کاربرد بیوسورفاکتانت ها در صنایع مختلف

جامع ترین پاورپوینت بیوسورفاکتانت ها

مقدمه :

žامولسیون ها سیستم هایی هستند که از پراکندگی حداقل یک مایع غیر قابل اختلاط در مایع دیگر تشکیل می‌شوند و بر خلاف میکروامولسیون ها از نظر ترمودینامیکی ناپایدار می باشند .

žبه عبارت دیگر بنا به تعریف بیچر (۱۹۶۵)؛ امولسیون سیستم هتروژنی است که شامل دو مایع غیر قابل اختلاط می باشد و یکی از آنها در دیگری بصورت قطره هایی با قطر بیشتر از ۰.۱ میکرون پراکنده شده است. این سیستم  ها پایداری کمی دارند و پایداری آنها را میتوان توسط عوامل فعال سطحی افزایش داد. امولسیونها توسط گروه امولسیونی تشکیل و پایدار میشوند.

žیک ماده سوم  یا ترکیبی از چندین ماده برای پایداری امولسیون لازم است که این عوامل فعال سطحی (امولسیفایر) نامیده می شوند.

žامولسیفایر ها برای استفاده در بسیاری از سیستم های امولسیونی غذایی ساخته میشوند. مواد غذایی دارای امولسیفایر های طبیعی زیادی هستند که در این میان فسفو لیپیدها معمولترین آنها می باشند. مخلوط های فسفولیپیدی خام که از صمغ گیری روغن سویا بدست می آیند، بصورت وسیع بعنوان امولسیفایرهای غذایی مورد استفاده قرار میگیرند و به لیسیتین سویا موسومند ونیز مونو گلیسریدهای بدست آمده از گلیسروز چربی ها بیشترین استفاده را در بین امولسیفایرهای مختلف دارند.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.