پاورپوینت جامع و کامل بیماری ها و سندرم های ژنتیکی
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت جامع و کامل بیماری ها و سندرم های ژنتیکی در حجم ۶۱ اسلاید قابل ویرایش آماده دانلود شده است که پس از پرداخت انلاین، می توانید این محصول را از وبسایت دریافت و دانلود نمایید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت جامع و کامل بیماری ها و سندرم های ژنتیکی ،بخشی از متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید ۳
Down Syndrome
سندرم داون (Down Syndrome) یک بیماری ژنتیکی است که به دلیل حضور تمام یا بخش از یک کروموزم اضافی در جفت کروموزم ۲۱ به وجود میآید. از جمله علایم عمده و زودرس که در تقریباً همه بیماران مشاهده میشود وجود مشکلات یادگیری و نیز محدودیت و تاخیر رشد و نمو میباشد. تعداد کمی از مبتلایان به سندرم داون دچار ناتوانی شدید ذهنی هستند. متوسط میزان بروز این سندرم مابین ۱ در ۶۰۰ تا یک در ۱۰۰۰ مورد از تولد نوزادان زنده گزارش شده است که این میزان در مادران جوان کم تر و باافزایش سن مادر افزایش مییابد.
محتوای اسلاید ۱۱
Thalassemia
گروه هتروژنی از آنمیهای همولتیک ارثی هستند که وجه اشتراک آنها کاهش میزان سنتزیک یا چند زنجیره پلی پپتید گلوبینی است. نامگذاری این بیماری براساس همان زنجیره گرفتار صورت می گیرد (انواع آلفا، بتا، دلتابتا …) بیشترین فورمهای تالاسمی آلفا و بتا تالاسمی است. شایعترین فرم تالاسمی در کشورهای اطراف در مدیترانه و کشور ما ایران؛ بتاتالاسمی است. شیوع اختلال ژنتیک مربوط به تالاسمی در این مناطق از ۵/۲ تا ۱۵ درصد است.
محتوای اسلاید ۲۳
Trisomy 13
تریزومی ۱۳ که سندرم پاتو نیز نامیده می شود یک اختلال کروموزومی بوده که با ناتوانی ذهنی شدید و ناهنجاری های فیزیکی در بسیاری از بخش های بدن همراه است. افراد مبتلا به تریزومی ۱۳ اغلب دارای نقایص قلبی، ناهنجاری های طناب نخاعی یا مغزی، چشم های بسیار کوچک یا دارای تکوین ضعیف (میکروفتالمی)، انگشتان دست و پای اضافه (پلی داکتیلی)، شکاف در لب (cleft lip) با (یا بدون) شکاف در سقف دهان (شکاف کام : cleft palate)، و تون (عملکرد) ماهیچه ای ضعیف (هیپوتونی) می باشند. بسیاری از نوزادان مبتلا به تریزومی ۱۳، در روزها یا هفته های اول زندگی خود می میرند. تنها ۵ تا ۱۰ درصد کودکان مبتلا به این اختلال بیش از یک سال عمر می کنند. این بیماری ۱ نفر از هر ۱۶۰۰۰ نفر را تحت تاثیر قرار می دهد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.