دانشجویان و کاربران گرامی ، محتوای این فایل تحقیق پاورپوینت درس آزمایشگاه ژنتیک مولکولی با عنوان pcr معکوس می باشد که در قالب ppt در ۸ اسلاید تهیه و تدوین گردیده است .امید است که سودمند بود و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد . در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از وبسایت ما با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.
بخشی از متن پاورپوینت:
محتوای اسلاید ۲
Pcr چیست؟
از PCR در زیست شناسی مولکولی برای تهیه نسخه های زیادی از بخش های کوچک دی ان ای یا یک ژن استفاده می شود. در موجودات زنده، مجموعه ای از چند آنزیم در فرآیند همانند سازی DNA نقش دارند. در این تکنیک ابتدا پرایمر از DNA موردنظر، طراحی می شود و بعدا با استفاده ازPCR ، هدف را تکثیر کرده و توسط الکتروفورز در مقابل یک کنترل می سنجند.
پرایمرها قطعات کوچک پلی نوکلئوتیدی هستند و در آزمایشگاه به گونه ای طراحی و سنتز شده اند که دارای سکانس نوکلئوتیدی مکمل با ناحیه َ۳ در یکی از رشته های DNAی مورد نظر هستند. چون آنزیم DNA پلیمراز به قطعات پرایمر متصل می شود، در نتیجه فقط مولکول DNAی هدف، همانند سازی و تکثیر می گردد. از آنجائیکه DNA دو رشته ای است، دو نوع پرایمر در PCR مورد نیاز است. پرایمرها دو عمل انجام می دهند؛ اول این که محل ژنی را که باید تکثیر شود مشخص میکنند و دوم این که اندازه قطعات تکثیر شونده را تعیین می کنند.
محتوای اسلاید ۶
کاربردهای مختلف انواع تکنیکهای PCR
هر کدام از تکنیکهای PCR که در بالا معرفی شد، در زمینههای مختلف پزشکی و زیست شناسی کاربردهای متعددی دارند. در زیر به برخی از این کاربردها اشاره میشود:
۱- شناسایی و شناخت ویژگیهای عوامل عفونی یا پاتوژنها
۲- تشخیص مستقیم میکروارگانیسمها در نمونههای بیماران
۳- شناسایی میکروارگانیسمهای رشد یافته در محیط کشت
۴- تشخیص مقاومت ضد میکروبی
۵- بررسی ارتباطهای بین پاتوژنهای مختلف
۶- انگشت نگاری ژنتیکی (Genetic fingerprinting) ؛ از این روش در آزمایشات پزشکی قانونی و آزمایشهای تعیین ۷- ۷- والدین استفاده میشود. تشخیص جهش (بررسی بیماریهای ژنتیکی)
۸- شناسایی جهشهای ژنتیکی ( تشخیص بیماریهای ژنتیکی)
۹- کلونینگ ژن
۱۰- تعیین توالی به وسیله PCR
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.