پاورپوینت و جزوه زیست شناسی گیاهی
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت و جزوه زیست شناسی گیاهی می باشد که با فرمت ppt در ۵۵ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
فهرست
سلول گیاهی
غشاء پلاسمایی (Plasma Membrane)
پلاست ها
کلروپلاست
واکوئل (Vacuole)
مواد غیر پروتوپلاسمی (Ergastic substances)
مواد ذخیره ای (Reserve Materials)
کربوهیدراتها (Carbohydrates)
قندها (Sugars)
نشاسته (Starch)
اینولین (Inulin)
پروتئین های ذخیره ای
چربی ها و روغنها
مواد ترشحی
مواد دفعی
تانن ها
گلیکوزیدها
آلکالوئیدها
کریستالها یا بلورها
بلورهای آلی
بلورهای معدنی
پاورپوینت و جزوه زیست شناسی گیاهی
سلول گیاهی
اجزای اساسی ساختمان گیاهان
واژه سلول گرفته شده از کلمه لاتین Cella به معنی انبار یا محفظه
اولین بار در علم زیست شناسی و در سال ۱۶۶۵ به وسیله گیاه شناس انگلیسی رابرت هوک بکار رفت.
Cell Theory
- ۱. All organisms are made up of cells.
2. Cells are the basic unit of structure and function in all organisms.
3. All cells come from cells that already exist.
غشاء پلاسمایی (Plasma Membrane)
- مرز بیرونی,جدا نمودن سیتوپلاسم از محیط خارج
- جذب و نگهداری مواد خاص و دفع برخی مواد دیگر
- انواع پروتئینهای ناقل در غشاء پلاسمایی مسئول ورود و خروج انتخابی محلولها در سرتاسر غشاء پلاسمایی
- تجمع یونها یا ملکولها در سیتوزول
پلاست ها
کلیه پلاستیدها دارای منشاء یکسان هستند(منشاء همه آنها پروپلاستها یا پیش پلاستها هستند) و قابل تبدیل به یکدیگر هستند.
طبقه بندی آن ها بر اساس حضور یا عدم حضور رنگیزه ها انجام میشود.
پلاستیدهای فاقد رنگیزه لوکوپلاست
کلروپلاستها حاوی رنگیزه سبز رنگ کلروفیل و پروتئینهای مرتبط با آن و محل فرآیند فتوسنتز
پلاستیدها دارا ی غلظتهای بالاتری از پیگمانهای کاروتنوئیدی هستند, کروموپلاستها و منشاء رنگهای زرد, نارنجی و یا قرمز در بسیاری از میوه ها و گلها و همچنین برگهای زرد شده در پاییز
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.