روانشناسی صنعتی سازمانی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
350KB
فروشنده
تاریخ انتشار
۲۶ خرداد ۱۴۰۱
دسته بندی
تعداد بازدیدها
298 بازدید
9,800 تومان 6,900 تومان٪30 تخفیف

پاورپوینت (ADHD) اختلالات بیش فعالی و نقص توجه

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت (ADHD) اختلالات بیش فعالی و نقص توجه می باشد که با فرمت ppt در ۱۷ اسلاید قابل ویرایش با بهترین کیفیت تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.

پاورپوینت (ADHD) اختلالات بیش فعالی و نقص توجه:

اختلال نارسایی توجه و فزون کنشی :
قبل ازدهه۱۹۶۰ نشانه های بی توجهی و برانگیختگی و فزون کنشی را معمولا به ضایعه مغزی نسبت می دادند وانچه را که امروزه تحت عنوان اختلال نارسایی توجه و فزون کنشی میشناسیم ناشی از اسیب دیدگی قلیل مغز میدانستند و بدین ترتیب این کودکان را از انهایی که واجد نارساییهای روانی گسترده تری بودند متمایز میکردند.
در اغاز دهه ۱۹۶۰ پژوهش ها ونظریه ها متوجه تظاهر رفتار شدند و از اسیب دیدگی های فرضی فاصله گرفتند. بی تردید اشکارترین تظاهر رفتاری این اختلال فزون جنبشی حرکتی بود.
تا اغاز دهه۱۹۷۰ الگوی فزون جنبشی همچنان غلبه خود را حفظ کرد تا انکه محققان در خلال دهه ۱۹۷۰ برمولفه توجه متمرکز شدند. در بررسی مشهوری نشان داده شد که کودکان فزون جنبش در قلمرو وظایفی که مستلزم حفظ توجه است نارساییهای پایداری دارند.

بدین ترتیب به تدریج فزون کنشی بیش از انکه به منزله علت بی توجهی در نظر گرفته شود به عنوان پیامد ان تلقی میشد. یعنی کودکی که بی توجهی دارد به بیش فعالی دچار میشود.

در دهه ۱۹۸۰ پژوهشگران به برانگیختگی به عنوان عامل اصلی اختلال توجه کردند بر مبنای این نظریه بی توجهی و فزون کنشی در مبتلایان به این اختلال معول ناتوانی ان ها در مهار ارادی رفتار است.

توصیف نشانه های اصلی: (بی توجهی – فزون کنشی – برانگیختگی)

الف) بی توجهی:

اغلب کودکان مبتلا به نارسایی توجه/بیش فعالی دارای مشکلاتی در قلمرو توجه هستند. اگرچه مکانیزم دقیق این مشکلات هنوز مشخص نیست اما پاره ای از محققان انحراف توجه را معیار اصلی این اختلال تلقی میکنند.

پاره ای دیگر از محققان بر مشکلات حفظ حالت توجه در این کودکان تاکید میکنند.

سوال: تفاوت انحراف توجه و حفظ حالت توجه چیست؟

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.