کاربران عزیز ، در این بخش پاورپوینت تغذیه در بیماری های مادر و کودک در ۱۰۴ اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید.
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت تغذیه در بیماری های مادر و کودک، چند تا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید ۳
سر فصل مطالب
تعریف واژه ها
نقش رژیم غذایی در پیشگیری از بیماری ها
اصول تنظیم رژیم غذایی
بررسی ارزیابی تغذیه نوزاد و مادر باردار
طبقه بندی رژیم عادی بیمارستانی و درمانی
جدول غذایی و لیست جاشنین ها
ارتباط غذا و دارو
تغذیه در عفونت و اسهال
تغذیه نوزادان نارس
تغذیه زنان باردار و شیرده( جراحی، چاقی، پرفشاری خون، دیابت،کم خونی، بیماری قلبی عروقی، بیماری کلیوی، فشارخون حاملگی، بیماری متابولیک، ضعف و …
محتوای اسلاید ۲۲
تغذیه در نوزادان نارس
نوزادان LBW نیازهای تغذیه ای ویژه ای دارند که ناشی از رشد سریع و تکامل نارس آنهاست. ۹۰% شیرخواران LBW در کشورهای در حال توسعه متولد می شوند. به طور کلی شیرخواران با ۳۵ هفته حاملگی و بالاتر می بایست شیر مادر را مصرف کنند. شیرخواران کوچکتر از ۳۲ هفته حاملگی که وزن هنگام تولد اکثر آنها ۱۵۰۰ گرم می باشد VLBW) ( نیازهای تغذیه ای آنها به طور غیر عادی بالا می باشد و ممکن است در آغاز به تغذیه تزریقی نیاز داشته باشند.نوزادان LBW مستعد ابتلا به بیماری های زمان نوزادی بوده و مرگ و میر آنها در ماههای اول زندگی به مراتب بالاتر از نوزادان طبیعی می باشد.
محتوای اسلاید ۸۳
اصول درمانی چاقی
- کنترل تغذیه از طریق تغییر انتخاب غذایی
- نظارت بر خود
- کنترل محرک ها
- کند کردن روند خوردن غذا
- نظارت بر خود همراه با یادداشت های روزانه میتواند در تشخیص وضعیت فیزیکی و روحی مفید باشد.
- از این طریق می توان راه حل منطقی برای حل مشکل چاقی یافت.
- کنترل محرکها شامل تعدیل رویدادهایی است که با موارد زیر مرتبط است
- با خوردن
- با نوع غذای مصرفی
- تبعات خوردن
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.