جزوه کامل تکنولوژی جراحی
نوع فایل
pdf
حجم فایل
6mb
فروشنده
تاریخ انتشار
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1123 بازدید
9,800 تومان

جزوه کامل تکنولوژی جراحی های مختلف طبق سرفصل دروس کارشناسی اتاق عمل

دانشجویان و کاربران گرامی ،محتوای این فایل جامع ترین و با کیفیت ترین جزوه تکنولوژی جراحی های مختلف ویرایش جدید طبق سرفصل دروس کارشناسی اتاق عمل می باشد. این فایل در ۳۱۸ صفحه با فرمت pdf تهیه و تدوین گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از وبسایت ما خریداری و دانلود نمایید.

فهرست فصول جزوه:

فصل اول
گوارش

فصل دوم
ارتوپدی

فصل سوم
اورولوژی

فصل چهارم
نوروسرجری

فصل پنجم
جراحی چشم

فصل ششم
جراحی ENT

جزوه کامل تکنولوژی جراحی طبق سرفصل دروس کارشناسی اتاق عمل

فتق چیست؟

امروزه مردم به بیرون زدگی کشاله ران فتق یا باد فتق میگویند . نکته اینجاست که فتق امکان دارد در هرجایی از بدن ایجاد شود. در واقع به جابه‌جایی اعضای بدن از جایگاه طبیعی خود فتق گفته میشود .

فتق ها جدار شکم، فتق های روده ای یا فتق مغزی هم موجود است ولی بیش تر مردم فتقهای کشاله ران و ناف را بیش تر می شناسند. فتق های جدار شکم اقسام گوناگون و دلایل مختلفی دارد. رایج ترین فتق جدار شکم فتق اینگوینال یا مغبنی( کشاله ران) میباشد که بیش تر در سمت راست دیده میشود . فتق های جدار شکم امکان دارد در جاهای گوناگون وبه اسمهای مختلف وجود داشته باشد که در این جا صرفا به فتق کشاله ران و فتق نافی اشاره می کنم.

اصولا فتق های جدار شکم دلایل مختلفی دارند ولی به ۲ دسته مادرزادی و اکتسابی تقسیم میشوند . دلایل مادرزادی که بیش تر به دلیل عیب ژنتیکی در تشکیل سیر آناتومیکی بیضه ها میباشد و در بچه ها چه بسا موقع تولد دیده می شود و چه بسا امکان دارد شامل مایع هم باشد. فتق های اکتسابی بیش تر در سنین بالاتر دیده می شود و از دلایل آن سیگار، فعالیت سنگین، سختی های ریوی و سرفه های مزمن، سختی های عضلانی، سابقه جراحی های ناحیه و….. میباشد . اما فتق هایی که در سنین جوانی به وجود می آید هم امکان دارد علل مادرزای داشته باشد.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.