جزوه کنکوری اقتصاد اسلامی
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جزوه کنکوری اقتصاد اسلامی رشته علوم اقتصادی بهمراه مجموعه سوالات چهار گزینه ای، در قالب pdf در ۱۲۸ صفحه می باشد که پس از پرداخت آنلاین، میتوانید این محصول را دریافت و دانلود نمایید. این جزوه جزء مجموعه جزوات آمادگی آزمون دکتری سراسری علوم اقتصادی ویژه کنکور می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
دانلود جزوه کنکوری اقتصاد اسلامی رشته علوم اقتصادی
در قالب pdf و در ۱۲۸ صفحه
بر اساس منابع: کتاب اقتصاد اسلامی نبی زاده و کرمی و جزوات درسی دانشگاهی اقتصاد اسلامی
بخشی از متن:
فصل اول:تعاریف و کلیات
تعریف اقتصاد
در تعریف اقتصاد می توان گفت که اقتصاد بهره گیری از روش ها و ابزارهایی است که با صرف کمترین هزینه بیشترین بازدهی در تولید، توزیع و مصرف به دست آید
قلمرو اقتصاد
مباحث اقتصادی قلمرو وسیعی داره که با توجه به وسعت و گستردگی مباحث اقتصاد، آن را می توان به موارد زیر تقسیم گردد:
الف ) اقتصاد تشریعی: اقتصاد تشریعی از دو بخش:
۱) حقوق اقتصادی
۲) مکتب اقتصادی تشکیل می شود.
در بخش حقوق اقتصادی، به بیان قوانین و مقررات شرعی و آثار حقوقی آن پرداخته می شود و بخش دوم بیانگر خطوط اصلی ارزش های مورد نظر جامعه و اهدافی است که جامعه برای حفظ و دستیابی به آنها باید تلاش کنند
ب) اقتصاد تحلیلی: شامل مباحث علمی اقتصاد است و به بررسی و تحلیل رفتارهای اقتصادی افراد و ساخت الگوهای مناسب و هماهنگ با اهداف و برنامه های سگنبی می پردازد.
ج) اقتصاد تدبیری: این بحث شامل سیاست های اتخاذ شده در نظام اقتصادی می باشد.
تعریف انسان اقتصادی
منظور از انسان اقتصادی، انسانی نیست که فعالیت اقتصادی می کند، بلکه انسانی است که در پی ماکسیم کردن منفعت با سود خود می باشد.
علم اقتصاد
اقتصاد علمی است که پدیده ها و رخدادهای زندگی اقتصادی انسان ها را بررسی کرده و پس از شناخت روابط حاکم بین آنها چگونگی استفاده از منابع تولیدی را برای تأمین نیازمندی های اقتصادی و بهبود وضعیت جاده ارزیابی می کند. برخلاف برخی از صاحب نظران که وظیفه علم اقتصاد را به شناخت و بررسی پدیده های اقتصادی محدود کرده اند، در این تعریف ارزیابی، پیش بینی و مقایسه رفتار شده از وظایف علم اقتصاد شمرده شده است و شامل اقتصاد هنجاری و اثباتی می شود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.