دانشجویان و کاربران گرامی،محصول مورد نظر دانلود جامع ترین فایل ورد کارگاه آموزشی مدیریت تشریفات (تشریفات سفرهای رسمی و غیر رسمی ) دانشگاه جامع علمی کاربردی تهران می باشد که با فرمت word در ۷۳ صفحه مفید و ارزنده تهیه و تدوین گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.
کارگاه آموزشی مدیریت تشریفات به دنبال پاسخگویی به سئوالات و مسایل زیر است:
- آیا تشریفات، تجملات است؟
- قانون طلایی تشریفات بر چه مفهومی تاکید دارد؟
- شش اصل نقره ای تشریفات چیست؟
- مدل کاربردی تشریفات چه عناصری دارد؟
- چه عواملی جلسات تصمیم سازی را اثربخش می کند؟
- فنون طلایی برگزاری نمایشگاه کدامند؟
- نحوه مصافحه و معرفی در جلسات رسمی چگونه است؟
- در ضیافتهای ملی و بین المللی باید به چه نکاتی توجه نمود؟
- نکات قابل توجه برای حضور در جلسات و ملاقاتها کدام است؟
- پوشش مناسب برای حضور در نشست های رسمی کدام است ؟
- آداب و تشریفات پسندیده در مراودات بین المللی – تجاری کدام است؟
فهرست مطالب دانلود فایل ورد کارگاه آموزشی مدیریت تشریفات:
پیشگفتار
مقدمه
فصل اول: کلیات تشریفات
- ریشه لغت تشریفات
- تعریف تشریفات، تشریفات چیست؟
- تعریف جامع از تشریفات
- تعریف رفتار یا نزاکت
- مشخصه های تشریفات
- ضرورت تشریفات
- ویژگیهای تشریفات
- آیین مهمان داری
- تشریفات فرایند ارتباط غیر کلامی است
- جایگاه آداب و رسوم و معتقدات ملی در تشریفات
- عواقب عدم رعایت تشریفات
فصل دوم : اصول و قوانین طلایی تشریفات
- قانون طلایی تشریفات
- اصول طلایی تشریفات (اصول راهبردی تشریفات)
- اصول نقره ای تشریفات(اصول کاربردی تشریفات)
فصل سوم: مراحل مدیریت تشریفات
- مرحله برنامه ریزی
- مرحله اجرایی
- مرحله ارزیابی
فصل چهارم: مراحل اجرایی تشریفات
- استقبال
- حمل و نقل
- اسکان
- پذیرایی
- بدرقه
فصل پنجم: آداب و تشریفات پسندیده در جلسات رسمی و مجامع بین المللی
- پوشش رسمی
- آداب و تشریفات پسندیده در مراودات بین المللی – تجاری
- نکات قابل توجه برای حضور در جلسات و ملاقاتهای رسمی
- نحوه مصافحه(دست دادن به هم) و معرفی در جلسات و ملاقتهای ملی و بین المللی
- نکات قابل توجه در ضیافتهای ملی و بین المللی
فصل ششم :اصول رفتاری در تشریفات
- چگونگی وضع ظاهری
- چگونگی رفتار در معابر عمومی
- نحوه معرفی و آشنایی
- مهارت های رفتاری
فصل هفتم:اصول معمول در برگزاری میهمانیها
- انتخاب مناسبت برای برگزاری میهمانی
- تهیه فهرست میهمانان
- انتخاب نوع پذیرایی
- انتخاب محل مناسب برای پذیرایی
- تهیه کارت دعوت و رعایت اصول لازم در تهیه و ارسال دعوت نامه
- تنظیم فهرست غذا
- چگونگی پذیرش، استقبال و هدایت میهمانان
- نحوه خداحافظی و بدرقه میهمانان
فصل هشتم :تقسیم بندی میهمانیها
- میهمانی های روز
- میهمانی بعد از ظهر و شب
- میهمانی چای
- میهمانی هفتگی یا ماهیانه
- میهمانی شام
- برگزاری میهمانی شام رسمی به صورت بوفه
فصل نهم :انواع پذیرایی ها
- پذیرایی به طریق بوفه ایستاده
- پذیرایی به طریق نشسته
- پذیرایی به صورت ترکیبی از بوفه و نشسته
فصل دهم:اصول معمول جهت شرکت در میهمانیها
- پاسخ به دعوت نامهها
- معرفی خود به میزبان و آشنایی با سایر میهمانان
- خداحافظی از میزبان
- لباس مناسب
- اولویت دادن به میهمانی های روز ملی
فصل یازدهم:رعایت چند اصل مهم تشریفاتی
- آداب تماس تلفنی
- آداب دست دادن
- کارت ویزیت
- ویژگی های مطلوب کارت ویزیت
- رعایت تقدم بانوان
- چگونگی نصب عکس مقامات رسمی و قواعد حاکم بر آن
- آداب استفاده از اتومبیل در تشریفات
- آداب پرچم رسمی
- نصب پرچم بر روی وسائل نقلیه
- موارد استفاده از پرچم اتومبیل در نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج
- آیین استفاده از پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم هیأت های میهمان جمهوری اسلامی ایران
فصل دوازدهم: مبادله هدیه( دادن هدایا)
- اصولی که در هدیه دادن و هدیه گرفتن باید رعایت نمود
فصل سیزدهم: ضرورت تهیه شرح حال(رزومه)
- نکاتی قابل توجه در تهیه شرح حال (رزومه)
- محتویات اصولی یک CV
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.