نکات مهم درس روانسنجی ویژه دانشجویان رشته روانشناسی
نوع فایل
pdf
حجم فایل
2mb
فروشنده
تاریخ انتشار
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
دسته بندی
تعداد بازدیدها
629 بازدید
4,900 تومان

در این بخش پاورپوینت کتاب روان سنجی رشته روانشناسی دکتر حمزه گنجی (ارائه مطالب و نکات مهم درس روانسنجی ویژه دانشجویان رشته روانشناسی )را با فرمت PPT – قابل ویرایش در ۱۸۳ اسلاید آماده دانلود نمودیم.در صورت تمایل میتوانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری نمایید. به محض اتمام فرایند پرداخت شما میتوانید فایل را دانلود نمایید و جهت اطمینان از دریافت فایل یک لینک دانلود نیز به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

چکیده محتوای فایل:

سابقه روان سنجی وآزمون سازی

آزمون سازی در روانشناسی سابقه ای نسبتا طولانی دارد. جیمز مک کین کتل (روانشناس آمریکایی) در سال ۱۸۹۰ کلمه تست (آزمون) را برای اولین بار به کار برد ، و آلفرد بینه نیز اولین آزمون روانی را (که آزمون هوش بود) در سال ۱۹۰۵ ارائه داد.

تاریخچه آزمون سازی

گالتون در سال ۱۸۸۴ ویژگیهای خاصی،از جمله دقت،توان عضلانی و زمان واکنش را اندازه گیری می کرد و با استفاده از جدولهای درصدی می توانست توانایی فرد را با گروه وی مقایسه کند. وی پیشگام استفاده از فنون آماری در تحلیل ویژگیهای فردی ، و توسعه آزمونهای روانی است…

جیمز مک کین کتل ،با تهیه آزمونهایی که توانایی ساده ای را اندازه گیری می کردند ،به توسعه آزمون سازی و همچنین کاربرد آسان و همگانی آزمونهای روانی کمک کرد. عیب آزمونهای کتل ،فقدان نورم (یا هنجار) بود.بنابراین ،با اجرای آزمونهای وی ،محقق نمی توانست در مورد وضعیت آزمودنی نسبت به گروه اش نظر دهد.آزمون روانی وسیله ای است که موقعیتی را  فراهم می کند تا نمونه ای از رفتار برانگیخته شود و مورد اندازه گیری قرار گیرد.اگر آزمونی را برای یک آزمودنی چند بار اجرا کنیم ،نتایج نسبتاَ یکسان و مشابهی به دست آید

فهرست مطالب:

-فصل اول : تاریخچه آزمونها

-فصل دوم : ویژگیهای آزمونها

-فصل سوم : اجرا و نمره گذاری آزمونها

-فصل چهارم : بیان نتایج آزمونها

-فصل پنجم : طبقه بندی آزمونها

-فصل ششم : آزمونهای هوش

-فصل هفتم : آزمونهای استعداد

-فصل هشتم : آزمونهای شخصیت

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.