پاورپوینت درس لعاب در ۱۹۳ اسلاید قابل ویرایش
نوع فایل
ppt
فروشنده
تاریخ انتشار
۵ دی ۱۳۹۸
دسته بندی
تعداد بازدیدها
795 بازدید
7,900 تومان

در این بخش پاورپوینت درس لعاب در ۱۹۳ اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر رنگی اماده دانلود گردیده است که پس از پرداخت آنلاین می توانید این محصول را از وبسایت دریافت و دانلود نمایید.

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت درس لعاب ،متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .

محتوای اسلاید ۱

تعاریف لعاب : با توجه به نوع نیاز بشر از این کلمه چهار تعریف وجود دارد.
1- ترکیب  زجاجی استفاده شده جهت پوشش دادن سفال و…میباشد.

۲- در فرهنگ لغات فنی معنی آن سطح درخشان شیشه مانند ایجاد شده بر روی کاشی ها ،آجرها و…میباشد. در این تعریف اشاره ای به ظروف و سرامیک های بهداشتی نشده است.

۳- در یک رساله سرامیکی ( حوالی ۱۹۱۰) ، لعاب پوشش زجاجی است که بدنه های سرامیکی را جهت دکوراسیون و غیر قابل نفوذ نمودن می پوشاند.
( از لعاب بعنوان یک لایه شیشه ای تعبیر شده است ) .

محتوای اسلاید ۱۰

تقسیم بندی لعاب ها :

باتوجه به آنکه لعابهای سرامیکی برای اعمال روی بدنه های مختلف مصرف میشوند لذا با توجه به تنوع بدنه های سرامیکی ، گونه های مختلف لعاب وجود دارد که دسته بندی آنها امری لازم و ضروری است. مهمترین فاکتورهای طبقه بندی به شرح ذیل است:
۱- حضور عنصر ویژه در ترکیب: لعاب به دو دسته سربی و غیرسربی طبقه بندی میشود.
۲- وجود یا عدم حضور فریت: لعاب به دو دسته خام و فریتی طبقه بندی میگردد.
۳- نوع بدنه ای که تحت لعاب قرار میگردد: مانند لعاب چینی،لعاب ارتن ور و…
۴- ویژگی ظاهری لعاب پس از پخت: مانند لعاب شیشه ای، اپک، مات، ری اکتیو،…

محتوای اسلاید ۱۹۷

:S80 ترکهای لعاب  (cracks)

شر ح: این عیب شامل ترکهای کوچکی در سطح لعاب است که عمود بر لبه کاشی می باشد .

دلایل ایجاد :بروز این عیب به فرآیند اعمال لعاب نسبت داده شده و بدلایل زیر می تواند ایجاد شود :
چسب چاپ تجزیه شده
دانسیته نامناسب لعاب
سایش بیش از حد لعاب
بعلاوه این عیب می تواند بدلیل متفاوت بودن جذب لعاب بر روی بیسکویت نیز بروز کند .

راه حل های پیشنهادی:پارامتر های مرتبط با اعمال لعاب کنترل گردد ( دانسیته ، ویسکوزیته و …). بعلاوه عیب یاد شده از طریق (۱) – سرعت بخشیدن به خشک شدن لعاب ، (۲) – کاهش دادن زمان ذخیره سازی قبل از پخت ،(۳) –  بهبود دادن شرایط جذب آب بدنه از طریق تنظیم نمودن فرآیند پرس و فرآیند های خشک کردن می تواند تا حد زیادی کاهش داده شود .

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.