خلاصه کتاب جامعه شناسی خانواده شهلا اعزازی با قابلیت سرچ و جستجو
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل خلاصه کتاب جامعه شناسی خانواده شهلا اعزازی با قابلیت سرچ و جستجو (با تأکید بر نقش، ساختار و کارکرد خانواده در دوران معاصر) نویسنده: شهلا اعزازی می باشد که با فرمت pdf در ۳۵ صفحه با قابلیت سرچ و جستجو تهیه و تدوین گردیده است. امید است که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
فهرست خلاصه کتاب جامعه شناسی خانواده شهلا اعزازی:
مقدمه
بخش اول: ساختار و روابط اجتماعی در انواع خانوادهای دوران گذشته
بخش دوم: ساختار و روابط در خانواده هسته ای
بخش سوم: نقش های خانوادگی
بخش چهارم: کارکرد اجتماعی کردن خانواده هسته ای
بخش پنجم: پدیده خشونت خانوادگی
مقدمه
تا اواسط قرن نوزدهم تصور عمومی از خانواده، خانواده گسترده (پدر سالار) بود. این نوع خانواده دارای دو ویژگی ثابت است:
اول آنکه شامل سه نسل و بیشتر بود که با هم زندگی و فعالیت می کردند. دوم، تمرکز قدرت در دست پدر خانواده و انتقال آن به پسر ارشد بود. (سلسله مراتب سنی – جنسی) تا نیمه قرن نوزدهم خانواده گسترده پدر سالار تنها شکل مطلوب و ایده آل خانواده بود. در دورانی که خانواده تنها واحد اقتصادی جامعه را تشکیل می داد، افراد خارج از چهارچوب خانواده به سختی و با نزول اجتماعی امکان کسب درآمد داشتند و هنگامی که خانواده ها تعیین کننده سیاسی بودند، تنها تعلق به خانواده می توانست به افراد امکان دخالت در زندگی سیاسی بدهد.
در نوشته های بزرگان دینی، فلاسفه و دانشمندان نکات مشترکی وجود دارد، که عبارت است از: خانواده کوچکترین واحد اجتماعی است که ثبات جامعه وابسته به ثبات آن است، نظام پدر سالار بهترین و کارآمدترین نظام برای اداره خانواده و کشور است. روابط مناسب در جامعه بر اساس روابط مناسب در خانواده بوجود می آید…
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.