پاورپوینت کتاب مددکاری اجتماعی کار با فرد حسن موسوی چلک
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت کتاب مددکاری اجتماعی (۱) : کار با فرد حسن موسوی چلک (تا فصل سوم ) مناسب برای دانشجویان رشته مددکاری اجتماعی و علوم اجتماعی گرایش خدمات اجتماعی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «مددکاری اجتماعی ۱ (کار با فرد)» می باشد که با فرمت ppt در ۱۳۶ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
فصول پاورپوینت کتاب مددکاری اجتماعی (۱) کار با فرد:
فصل اول: تاریخچه مددکاری اجتماعی
فصل دوم: کلیات (تعاریف، روشها و ارزشها)
فصل سوم: مددکاری اجتماعی و سایرعلوم
بخشی از متن:
فصـل اول
تاریخچه مددکاری اجتماعی
مددکاری در ادیان و مذاهب قبل از اسلام
مددکاری در تعالیم زرتشت
مددکاری در دین یهود
مددکاری در دین مسیحیت
مددکاری اجتماعی در دین مبین اسلام
تاریخچه مددکاری اجتماعی امروزی در جهان
در خصوص تاریخچه مددکاری اجتماعی حرفه ای که بصورت قانونی و علمی شروع شده باشد،بیشتر اندیشمندان و صاحب نظران،انگلستان را نخستین کشوری می شناسند که اقدامات اولیه را برای سروسامان دادن یا شکل دادن به خدمات اجتماعی انجام داده است.از دلایل آن هم می توان به نقش کلیسا در حمایت از گروههای نیازمند و فقیر اشاره کرد.این حمایت ها تا اواخر قرن ۱۵ ادامه پیدا کرده بود تا اینکه شیوع بیماری طاعون موجب از بین رفتن ۲۵% از مردم آن کشور و افزایش شمار بیکاران و ولگردان و گدایان و نیز مهاجرت روستاییان به شهرها شد.بدین سبب،دولت انگلیس قانون معروف به (( قانون فقرای الیزابت)) را تصویب کرد.برخی از منابع سال تصویب این قانون را ۱۵۹۸ و برخی دیگر ۱۶۰۱ می دانند.
بر اساس این قانون،افراد نیازمند حمایت بر سه گروه قرار می گرفتند:
۱.بیکاران سالم یعنی آنهایی که قابل استخدام بودند ولی به علت بیکاری از راه تکدی گری زندگی می کردند.
۲.معلولان ،گکهن سالان،بیماران و کسانیکه توانایی کار کردن نداشتند،یعنی در واقع متکدیانی که قابل استخدام نبودند؛
۳.افراد بی سرپرست زیر ۱۸ سال.
از اندیشه هایی که در ایجاد و توسعه مددکاری اجتماعی موثر واقع شد چند نمونه می آوریم:
کاتلین وودروف در کتاب از خیریه تا مددکاری مدافع این دیدگاه بوده که کمک مستقیم دولتی از یک طرف شخصیت کمک گیرنده را تخریب می کند و از طرف دیگر باعث افزایش تعداد فقرا می شود.
چارلز رونیگ بریس برای رهایی نوجوانان ولگرد از آسیب های اجتماعی در شهرهای بزرگ آمریکا پیشنهاد تاسیس انجمن های ویژه ای را کرد که به کمک آنها کودکان و نوجوانان از محل های ناسالم نیویورک به خانه های روستایی منتقل شوند تا بتوانند همانند عضوی از خانواده تربیت شوند….
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.