دانلود طرح توجیهی گلیم بافی با فرمت WORD
نوع فایل
WORD
حجم فایل
173kb
فروشنده
تاریخ انتشار
۲۸ آذر ۱۳۹۷
دسته بندی
تعداد بازدیدها
2103 بازدید
6,900 تومان

دانلود طرح توجیهی گلیم بافی با فرمت WORD

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل طرح توجیهی و کارآفرینی گلیم بافی می باشد که با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۵۶ صفحه تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.

بخشی از متن:

فصل اول

تهیه خامه

مقدمه

حضور ایلات عشایر ایل شاهسون و ایل ارسباران و نیز اشتغال روستائیان پرورش دام باعث شد پشم مرغوب در حد زیاد در منطقه تولید شود و پشم خوب و ارزان باعث گسترش صنایع دستی ولی همین پشم که مواد اولیه اکثر دست بافته مثل گلیم – جاجیم – فرش و ورنی می‌باشد. همینطوری استفاده نمی شود بلکه مراحل متعددی را باید سپری نماید تا تبد یل به خامه گشته تا برای بافت آماده گردد. البته پشم گوسفند زنده مد نظر است در بعضی دباغی که از پوست گوسفند ذبح شده پشم آنرا می‌چیند پشم مرغوبی برای بافت دستبافته‌ها نیست و از کیفیت فرشها می‌کاهد. بهترین خامه‌های فرش پشم هایی است که در بهار از گوسفند زنده می‌چینند.

در بافت جاجیم پشمی و قالی قدیمی و گلیم پشمی از پشمهای تولیده شده خور در ارسباران استفاده می‌شود ولی در بافت ورنی از پشم مرینوس و نیز پشم آن منطقه استفاده می‌شود. چیدن پشم توسط مردان و شستن آن توسط زنان و ریسندگی و حلاجی توسط زنان و رنگ رزی توسط مردان صورت می‌گیرد که در أین فصل به طور خلاصه به مراحل تولید پشم و تهیه خامه پرداخته می‌شود.

مراحل تهیه خامه:

( ۱ ) چیدن پشم

( ۲ ) شستن پشم

( ۳ ) جدا کردن خار و خاشاک

( ۴ ) شانه کردن

( ۵ ) ریسیدن با چرخ ریسندگی

( ۶ ) رنگرزی

چیدن پشم:

معمولا پشم گوسفندان را سالی دو بار در بهار و پاییز می‌چینند و پشم بهاره مرغوب تر است چیدن پشم با قیچی پشم با قیچی بزرگی به نام ( قر خلخ ) صورت می‌گیرد برای اینکار دست و پای گوسفند را با طناب بسته و شروع به پشم چینی می‌کنند….

دانلود طرح توجیهی گلیم بافی با فرمت WORD شامل:

فصل اول: تهیه خامه

فصل دوم: گلیم بافی

فصل سوم: قالی بافی

فصل چهارم: جاجیم بافی

فصل پنجم: ورنی بافی

فصل ششم: فراورده‌های جاجیم و فرش و ورنی و قالی

فصل هفتم: سایر صنایع دستی

فصل هشتم: نتیجه گیری

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.