دانلود گزارش کارآموزی کارخانه تولید پنیر پیتزا
نوع فایل
pdf
حجم فایل
3mb
فروشنده
تاریخ انتشار
۲۰ مرداد ۱۴۰۱
دسته بندی
تعداد بازدیدها
307 بازدید
8,000 تومان 5,900 تومان٪26 تخفیف

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه تولید پنیر پیتزا

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل گزارش کارآموزی کارخانه تولید پنیر پیتزا می باشد که در قالب پی دی اف با قابلیت سرچ و کپی در ۴۸ صفحه تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.

مقدمه :

به طور کلی لبنیات سازی یا صنایع لبنیات یکی از رشته های فرعی علوم مواد غذائی است که درباره علم شیر و تغییراتی که از بدو دوشش شیر از گاوهای شیری سالم تا مصرف یا تبدیل شیر به فرآورده های مختلف لبنی و نگهداری آنها بحث می کند.

اگر بیشتر بخواهیم راجع به علوم مواد غذائی صحبت نمائیم می گوئیم عبارت از علمی است که به نحوی مربوط می شود به غذا و تغذیه انسان و تغییراتی که ممکن است روی آن داده شود تا برای مدت طولانی تری بتوان آن را نگهداری کرد.

این تغییرات ممکن است فیزیکی، شیمیایی و یا بیولوژیکی نظیر بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی به طور جداگانه و یا توأم با یکدیگر باشند.

مثلاً تبدیل انگور به سرکه طی یک سری اعمال میکروبیولوژیکی، بیوشیمیایی و شیمیایی انجام می شود و یا در مورد تبدیل شیر خام به شیر پاستوریزه می توان گفت که یک فرایند فیزیکی و حرارتی است که این محصول را برای یکی دو هفته در بسته های بهداشتی و اصولی قابل نگهداری می نماید.

فهرست عناوین دانلود گزارش کارآموزی کارخانه تولید پنیر پیتزا:

فصل اول

مراحل تولید پنیرپیتزا

شیرخام

نمونه برداری از شیرخام

ویژگی تانکرهای حمل شیر

تعریف پاستوریزاسیون

آزمایشات شیرخام

اندازه گیری اسیدیته

اندازه گیری چربی با استفاده از ژربر

اندازه گیری چربی بااستفاده از دستگاه EKO MILK

تست الکل

تست جوش

نقطه انجماد

اندازه گیری ph

تست نمک

اندازه گیری دانسیته

فصل دوم

اندازه گیری چربی در خامه

عمل مایه زنی

به هم زدن اولیه

بریدن لخته

خارج کردن آب پنیر یا بیرون آوردن دلمه

شستشو با آب سرد

قالب گیری و انبار کردن

مکانیسم دستگاه حرارت

آزمایشات پنیر پیتزا

اندازه گیری چربی پنیرپیتزا

اندازه گیری رطوبت پنیر پیتزا

اندازه گیری – pH پنیر پیتزا

اندازه گیری اسیدیته پنیر پیتزا

اندازه گیری نمک پنیر پیتزا

اندازه گیری ماده خشک کل پنیر پیتزا

اندازه گیری چربی در ماده خشک پنیر پیتزا

آزمایشات میکروبی پنیر پیتزا

کشت سطحی

کلی فرم

کپک و مخمر

E.Coli

فصل سوم : اطلاعات جامع در مورد پنیر پیتزا

فصل چهارم

اجزای اصلی سیستم سرمایشی

تبخیر کننده

کمپرسور

کندانسور

شیرانبساط

بارسرمایشی

References

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.