روانشناسی صنعتی با فرمت پاورپوینت
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت روانشناسی صنعتی بر اساس کتاب روانشناسی صنعتی تألیف نارن دار سینگ ترجمه حسین زارع، سمیه داودی و سعید طالبی می باشد که در حجم ۷۱ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
بخشی از متن پاورپوینت روانشناسی صنعتی :
مقدمه:
روانشناسی علمی است که در بین علوم دیگر جایگاه خاصی دارد؛ بویژه برای آن دسته از طبقات اجتماعی که با تعلیم و تربیت جسم و روح و روان آدمی سرو کار پیوسته و مستقیم دارند، اهمیت این علم نمایان تر و محسوس تر است.
همه افراد بشری و اقشار اجتماعی، هر یک به نوعی و به نسبتی به آن محتاج هستند و هرچه میزان اطلاع و آگاهی هر یک از انسان ها از هر قشر اجتماعی، به این علم بیشتر و وسیعتر باشد، به همان نسبت حاصل کار نیز مفیدتر و عمیق تر خواهد بود.
تاکنون بیش از ۴۰ رشته متنوع و تخصصی از روانشناسی شناخته شده که هریک به سال ها تحصیل و مطالعه و پژوهش نیاز دارد.
هدف از مطالعه تاریخ هر علم را می توان چنین خلاصه کرد:
- پی بردن به چگونگی پیدایش و استقلال آن از سایر دانش های بشری؛
- پی بردن به چگونگی ارتباط آن علم با علوم دیگر؛
- شناخت عواملی که در پیدایش آن علم مؤثر بوده اند؛
- آشناشدن با سیر تکاملی آن علم؛
- شناخت اثرهای آن علم در زندگی انسان.
چه نوع شناختی را علم می نامند؟
- آنچه روانشناسی جدید را از قدیم متمایز می سازد، علمی بودن آن است.
- در تعریف علم می توان گفت که: « علم عبارت است از شناختی منظم که با روش های خاصی به دست می آید و قوانین یا روابط پایدار میان پدیده ها را بیان می کند.»
- از این تعریف در می یابیم که شناخت انسان در صورتی علم نامیده می شود که دارای نظم بوده، با روشی معین که روش علمی خوانده می شود و عبارت از مشاهده و تجربه است، به دست می آید و قوانین و روابط پایدار را که میان پدیده های مختلف موجود است، بیان نماید.
علم روانشناسی نیز مانند علوم فیزیک و شیمی در تحقیقات خود روش علمی را به کار می برد و به بررسی قوانین موجود در فعالیت های گوناگون انسان می پردازد.
تاریخچه روانشناسی
- از دوران اساطیر و افسانه سازی
- قرن ششم پیش از میلاد (ظهور فیلسوفان یونان – عصر تفکر فلسفی و منطقی)
- شروع اوهام و خرافات
- افلاطون (Plato): روح را جوهری مستقل وجدا از جسم می دانست که قبل از آن وجود داشته و پس از انهدام جسم نیز هستی خود را حفظ خواهد کرد.
- ارسطو (Aristotle ) شاگرد افلاطون، بین کار بدن و خواص ناشی از روح رابطه ای یافت گفت برای شناخت روح باید بدن و چگونگی کار آن را شناخت.چشم موجودی جاندار و دیدن روح آن است.
- ۲۰۰ سال بعد جالینوس (Galien) و بقراط (Hippocrates) رابطه بین بیماری جسمی و روحی را کشف کردند.
- ۱۷۰۰ سال بعد ( دوران قرون وسطی) دکارت (Descartes): روح چیزی نیست که بر بدن اضافه شده باشد، بلکه فعالیت خود بدن است.
- تا قرن نوزدهم میلادی موضوع روانشناسی، مطالعه در باره ماهیت روح و چگونگی تأثیر آن بر بدن بود.
- در اواخر قرن نوزدهم (۱۸۷۹) اولین آزمایشگاه روانشناسی در شهر لیپزیک (Leipzig) به وسیله ویلهلم وونت (Wilhelm Wundt) تأسیس شد. روانشناسی در باره اینکه خود روح، که روح چیست و از کجا آمده و به کجا می رود، کاری ندارد، بلکه روانشناسی درباره فعالیت های روانی معین رفتار آدمی بحث و تحقیق می نماید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.