گزارش کاراموزی کارخانه قند با فرمت ورد
نوع فایل
word
حجم فایل
139kb
فروشنده
تاریخ انتشار
۱۶ مهر ۱۳۹۸
دسته بندی
تعداد بازدیدها
634 بازدید
6,900 تومان

گزارش کاراموزی کارخانه قند با فرمت ورد

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل گزارش کاراموزی کارخانه قند چهارمحال بصورت ورد در ۵۴ صفحه قابل ویرایش تهیه شده و آماده دانلود شده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.

گزارش کاراموزی کارخانه قند با فرمت ورد

گزارش بازدید از کارخانه قند چهارمحال

نام کارخانه: قند چهار محال بختیاری

سال تاسیس: ۱۳۵۱

فاصله تا نزدیکترین شهر: ۳کیلومتری شهر شهرکرد

ظرفیت اسمی کارخانه: ۱۰۰۰ تن در ۲۴ ساعت

ظرفیت عملی کارخانه: ۱۳۰۰ تن در روز

شرکت و کشور سازنده کارخانه: آلمان – بلژیک

منابع تامین آب: حلقه چاه عمیق

تعداد دستگاه دیفوزیون: یک دستگاه

نوع دستگاه دیفوزیون: RT

ظرفیت دستگاه: ۱۵۰۰ تن بر ساعت

تعداد دستگاه پرس: ۴ دستگاه

نوع دستگاه پرس: ۳ دستگاه عمودی -۱ دستگاه افقی

ظرفیت اسمی تفاله خشک کن: ۷۵ تن در روز

نوع تفاله خشک تولیدی: فشنگی

شرکت و کشور سازنده تفاله خشک کن: بلژیک

شکر و ظرفیت آن: ۲۰۰ تن

تعداد کوره بخار: ۳

مقدار تولید بخار: ۶۰ تن در ساعت

شرکت و کشور سازنده کوره بخار: بلژیک

ظرفیت حرارتی هر کوره: ۳۶۰ درجه سانتی گراد

تعداد توربین بخار: ۴

شرکت و کشور سازنده ژنراتور: EMk – استورد – زیمنس

متوسط طول اب در بهره برداری- متر مرکب

مقدار کلی چغندر مصرفی (تن) : ۱۱۰۸۵۲

مقدار کل چغندر خریداری شده طبق قپان کارخانه (تن): ۱۰۸۵۲۹

در صد تفاله خشک تولیدی به چغندر: ۴۳/۸

مقدار تفاله پرس شده : ton 9151

قند تفاله خشک : ۳۴/۱۵%

در صد مازوت (گاز) مصرفی به چغندر: ۰۹/۹

در صد مازوت (گاز ) مصرفی به تفاله خشک: ۸۵/۲۷

ضریب تصفیه: ۸۴/۳۱

راندمان استفن نسبت به چغندر مصرفی

درصد قند چغندری مصرفی (دیژسیون ): ۳۵/۱۸

درصد ضایعات قند دیفوزیون: ۲۲/۰

درصد ضایعات قند گل: ۰۵/۰%

درصد ضایعات قند ملاس: ۶۴/۲%

درصد ضایعات نا معلوم: ۱۳۲/۰

جمع کل در صد ضایعات معلوم و نا معلوم: ۰۴۲/۳

ضریب استحصال تجاری: ۱۹/۸۰

ضریب استحصال صنعتی: ۴۲/۸۳

مقدار شکر افینه سال جاری برای بهره برداری اینده: kg130

شکر حاصله از بهره برداری چغندر به وزن ویژه: ۱۶۶۱۳

تاریخچه قند وشکر در جهان:

انسان برای اولین مرتبه مزه شیرین را از طریق خوردن میوه جات شیرین و عسل تجربه کرده است.

مصری ها در زمان امپراطوری قدیم (۲۵۰۰ تا ۲۹۰۰ سال قبل از میلاد مسیح ) از عسل استفاده می کرده اند.

برای یونانی ها عسل عنوان دوا را داشت و در نزد رومی ها عسل کالای بسیار با ارزشی محسوب می شد.

بعضی از قبایل آریائی (آلمانی ها ) از سال ۴۵۰ میلادی اقدام به تربیت زنبور عسل نموده اند و قبل از این تاریخ عسل ثمره زنبورهای وحشی جنگلی بود و آلمانی ها بودند که از تخمیر عسل نوعی آشامیدنی نام مت تهیه می کردند.

تا قرن اول میلادی شواهد تاریخی نشان می دهد که موضوع شکر و نیشکر در دنیای قدیم به درستی شناخته نشده بوده است زیرا یکی از طبیبان یونانی می نویسد:

(در هندوستان یک نوع عسل وجود دارد که از نی تولید می شود شکل ظاهری آن مانند نمک طعام است وزیر دندان مانند نمک خرد می شود.)

سربازهای جنگهای صلیبی به شکر نام نمک شیرین را داده بودند و از آن بعنوان سوغات استفاده می کرده اند.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.