جزوه مدیریت تولید پیشرفته
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل جزوه درس مدیریت تولید پیشرفته بهمراه نمونه سوالات با فرمت پی دی اف و ورد آماده دانلود گردیده است که پس از پرداخت آنلاین می توانید این محصول را دانلود و دریافت نمائید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
عناوین فصول جزوه مدیریت تولید پیشرفته:
فصل اول: روند شکل گیری پارادایم های تولید
فصل دوم: تولید ناب – تولید بهنگام – تولید انعطاف پذیر
فصل سوم: تولید چابک – مدیریت زنجیره تامین – مدیریت کیفیت جامع
فصل چهارم: مهندسی ارزش – گسترش عملکرد کیفیت – نظام آراستگی
فصل پنجم: کیفیت خدمات – مدل تعالی سازمانی – مدل شش سیگما
جلسه ششم: برنامه ریزی مواد و منابع – تکنولوژی گروهی- الگو برداری – FMEA
جلسه هفتم: نظریه محدودیت – مهندسی همزمان – تاگوچی
بخشی از متن جزوه:
الف- برنامه ریزی مواد و منابع
مقدمه
منابع تولید ثروت در هر سازمان شامل مواد اولیه، تجهیزات، ماشین آلات، اطلاعات، نیروی انسانی و مدیریت می باشد که مدیریت آنها باعث ارزش افزوده برای سازمان ها می شود.
مسیر تکاملی سیستمهای برنامهریزی منابع سازمانی (انواع سیستمهای برنامهریزی منابع)
۱- برنامه ریزی فرایندی مواد: ( BOM )
سیستمی است که موجودی هر کالا را باتوجه به صورت مواد،در سطح مناسب و معنی نگه میدارد که، شامل: تشخیص نیازهای انبار، جبران کسری قطعات، ردگیری مصرف هر یک از قطعات، موازنه انبار و گزارش وضعیت موجودی است.
۲- برنامه ریزی نیازمندیهای مواد: ( MRP )
سیستمی است که با ارائه برنامه زمانبندی مشخصی، تامین مواد مورد نیاز را برای فرآیند تولید، برنامهریزی میکند و با استفاده از اطلاعات ورودی، مانند: نیازمندیهای تولید محصولات نهایی مختلف، ساختار سیستم تولید، سطح موجودی فعلی هریک از کالاهای تمام شده در انبار، میتواند یک برنامه زمانبندی شده برای عملیات تولید و خرید مواد اولیه ارائه دهد.
۳- برنامه ریزی منابع تولید: ( MRP II )
سیستمی است که با پشتیبانی مجموعه گستردهای از فعالیتها در راستای هماهنگسازی فرایندهای تولیدی و طراحی به کار میرود.این سیستم را مدیریت تولید،خرید قطعات،کنترل موجودی انبار،تا توزیع محصول نهایی را در برمیگیرد.
۴- برنامه ریزی منابع سازمانی: ( ERP )
سیستمی است که تمامی بخشها و وظایف یک سازمان را در بستر فناوری اطلاعات یکپارچه میسازد به گونهای که بتوند تمامی نیازمندیهای بخشهای مختلف سازمان را تامین کند و منابع سازمان را به سرعت، دقت و با کیفیت بالا در کنترل مدیران سطوح مختلف سازمانی قرار دهد، تا بتواند از آن،در جهت بهبود فرایند برنامه ریزی و تصمیم گیری،کمک بگیرد. بخشهای مختلفی که در این زمینه میتوانند مفید و اثرگذار باشند، عبارتند از: مدیریت کیفیت، مدیریت مالی، مدیریت ساخت، منابع انسانی و…
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.