پاورپوینت جامع کاربرد بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل پاورپوینت کاربرد بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی می باشد که با فرمت ppt با قابلیت ویرایش در ۳۱ اسلاید تهیه و تدوین گردیده است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
مقدمه
بسته بندی جزء لازم و ضروری یک محصول است که شناساندن و نگهداری محصول را از تولید تا مصرف بر عهده دارد. در این میان، بسته بندیهای هوشمند مواد غذایی علاوه بر به تأخیر انداختن عوامل محیطی مؤثر بر مواد غذایی، روشی پویاتر را برای نگهداری محصول به کار میگیرد؛ به عنوان مثال دو مقوله مهم در حفظ کیفیت ماده غذایی بسته بندیشده، کنترل میزان رطوبت و اکسیژن است. وجود اکسیژن در ظرف حاوی ماده غذایی موجب رشد میکروب های هوازی و کپک های قارچی میشود.به علاوه فعالیت های اکسیدی درون ظرف باعث ایجاد طعم و بوی ناخواسته و تغییر در رنگ و خصوصیات تغذیه ای ماده غذایی میشوند.
فهرست پاورپوینت جامع کاربرد بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی:
چکیده
مفهوم بسته بندی هوشمند
مشخصات و ویژگی های بستهبندی هوشمند
فناوریهای استفاده شده در بستهبندی هوشمند
ردیابی بستهبندی از طریق چیپ ست (RFID)
جوهر حساس به دما
استفاده از سنسورها
استفاده از معرف ها و نشانگرها
نشانگرهای تازگی
معرفهای دما – زمان
نشانگر دیاکسید کربن
نشانگر اکسیژن
معرفهای بی عیبی بسته
برخی از نشانگرهای مورد استفاده در بسته بندی هوشمند
انواع بسته بندی هوشمند
Controlled release Packaging
بستههای سخنگو
بسته های خودگرمکن
بسته های خودسردکن
بسته بندیهای جاذبهای رطوبت
بسته بندیهای جاذبهای اکسیژن
بسته بندیهای جاذب اتیلن
بسته بندی آزادکننده اتانول و بخار آب
بسته بندی آزادکننده سولفور دیاکسید
بسته بندی آزادکننده ترکیبات ضد میکروب
بسته بندی هوشمند برای مقابله با جعل و تقلب
نحوه عملکرد سیستم بسته بندی هوشمند
تأثیر بسته بندی هوشمند بر کیفیت غذا
قابلیت جذب اکسیژن ماده غذایی
عبور دی اکسید کربن
استفاده از مواد جاذب رطوبت
کنترل رطوبت
کنترل، نظارت کردن دما
شرایط جابجایی
مشکلات بسته بندی هوشمند
نتیجه گیری
منابع
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.