دانلود جزوه باغبانی عمومی بخش سبزی کاری دانشگاه تهران در قالب پی دی اف
دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل دانلود جزوه باغبانی عمومی بخش سبزی کاری دانشگاه تهران در قالب پی دی اف در ۱۹ صفحه تهیه و تدوین گردیده است. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.
فهرست و عناوین جزوه :
پیشینه و گروه بندی سبزی ها
مقدمه
سیستم های گروه بندی سبزی ها
تازه خوری – Fresh در مقابل فرآوری Processed
گروه بندی دمایی سبزی ها
سبزی های فصل خنک
سبزی های فصل گرم
گروه بندی سبزی ها بر اساس مصرف، گیاه شناسی یا ترکیبی از هر دو
گروه بندی بر اساس اندام خوراکی
گروه بندی سبزی ها بر اساس تحمل به شوری
گروه بندی سبزی ها بر اساس تحمل به اسیدیته خاک
گروه بندی بر اساس عمق ریشه در خاک
نشاکاری سبزی ها
نکاتی در مورد تولید نشا
تاثیر سینی روی رشد نشا
بستر کاشت
بذرکاری Seeding سینی های نشا
کیفیت آب
آبیاری Watering نشاها
کوددهی Fertility
کنترل ارتفاع نشا
نشاهای پیوندی Grafted transplants
مقاوم کردن Hardening نشاهای توپی
کوددهی و تغذیه معدنی سبزی ها
خاک مناسب پرورش سبزی ها
آزمون خاک Soil testing
فرمول های کودی
روش های کاربرد کودها
بررسی وضعیت تغذیه گیاه در مزرعه
آنالیز بافت گیاه
آبیاری سبزی ها
….
پیشینه و گروه بندی سبزی ها
مقدمه
سبزی ها بخاطر اثرات سلامتی بخش، در رژیم غذایی جوامع بشری از جایگاه ویژه ای برخوردارند. به عبارت ساده، علم نوین سبزی کاری به پرورش گیاهان علفی برای تغذیه بشر و رفع نیازهای تغذیه ای آنها می پردازد. با رشد جمعیت دنیا، تقاضا برای مصرف سبزی ها نیز در حال افزایش است. علم پرورش سبزی Vegetable science (یا سبزی کاری) Olericulture یکی از علوم مهم در حوضه کشاورزی بشمار می آید…
جزوه باغبانی عمومی بخش سبزی کاری دانشگاه تهران
شما می توانید با کلیک بروی دکمه افزودن به سبد خرید سفارش خود را ثبت و بعد از آن فایل را دریافت نمایید
شما می توانید این مجموعه را به روش های زیر دریافت نمایید.
۱- دریافت از طریق ایمیل
۲- دریافت از طریق دانلود
شما می توانید سفارش فایل را به روشهای زیر پرداخت نمایید.
۱- واریز به حساب یا کارت به کارت
۲- پرداخت آنلاین
برای پرداخت از کلیه کارتهای عضو شتاب میتوانید استفاده نمائید.
بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک نسخه از فایل همان لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.