میکروبیولوژی عمومی مینا افسری نژاد با فرمت پاورپوینت
نوع فایل
ppt
حجم فایل
21mb
فروشنده
تاریخ انتشار
۲ خرداد ۱۳۹۸
دسته بندی
تعداد بازدیدها
908 بازدید
12,000 تومان 8,900 تومان٪26 تخفیف

میکروبیولوژی عمومی مینا افسری نژاد با فرمت پاورپوینت

دانشجویان ارجمند و کاربران گرامی محتوای این فایل شامل مطالعه پاورپوینت و خلاصه کتاب میکروبیولوژی عمومی مینا افسری نژاد در ۲۸۵ اسلاید قابل ویرایش مناسب اساتید و ارائه دانشجویان می باشد که پس از پرداخت آنلاین، میتوانید این محصول را دریافت و دانلود نمایید. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید. پس از اتمام فرایند خرید لینک دانلود قابل مشاهده و دانلود میباشد و یک لینک دانلود هم به ایمیل شما ارسال خواهد شد که به مدت یک هفته در ایمیل شما فعال خواهد ماند. پس در هنگام خرید در نوشتن ایمیل خود دقت کامل را نمایید تا در دریافت فایل با مشکل مواجه نشوید.

گفتار اول میکرو بیولوژی عمومی

گفتار دوّم طبقه بندی و ویژگیهای اساسی میکرو ارگانیسمها

گفتار سوم ساختار تشریحی و ریخت شناسی باکتریها

گفتار چهارم رشد و تکثیر باکتریها

گفتار پنجم متابولیسم و انرژی

گفتار ششم ستون سازی و ضد عفونی کردن

گفتار هفتم روشهای تشخیص و رده بندی میکروب ها

گفتار هشتم ژنتیک میکروبها

گفتار نهم ویروسها

گفتار دهم میکروبها و بیماریها

گفتار ۱۱ میکروب شناسی اب و پسابها

گفتار ۱۲ میکروب شناسی  مواد غذایی

گفتار ۱۳ میکروب شناسی خاک

گفتار ۱۴ میکروب شناسی صنعتی

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی مینا افسری نژاد، بخشی از متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم.

محتوای اسلاید ۳

گفتار اول
میکرو بیولوژی عمومی

هدفهای آموزشی کلی عبارت انداز:

آشنایی با چگونگی کشف میکرو ارگانیسمها و تاریخچه شکل گیری و ابداع روشها و تکنیکهای مطالعه نظریه های مهمّ و نقش و تأثیر این دانش در زمینه های گوناگون نظری و علمی

محتوای اسلاید ۱۴۰

پرتوهای یو مانند پرتو گاما، برای سترون کردن مواد غذایی، فراورده های پزشکی و سایر مواد متراکم به کار میروند.

بهترین کاربرد پرتو گاما در سترون کردن خاک است.

تأثیر پرتو ها بر یاخته ها به علت اثرات آنها بر DNA است.

سترون کردن به کمک صافی: در مورد محلولهایی به کار می رود که نسبت به دما، پرتو یا گازهای شیمیایی حساس باشند.

محتوای اسلاید ۲۶۴

  • استفاده از میکروبها در تولید مواد غذایی : عمدتاً به سه طریق صورت می گیرد .
  • ۱- استفاده از فرآورده های ناشی از فعالیتهای متابولیسمی ویژه که اکثراً شامل واکنشهای تخمیری وتولید ترکیبات آلی هستند و موجب طعم ومزه مطلوبی در مواد غذایی می شود .
  • ۲- پرورش یاخته های میکروبی در ابعاد وسیع به منظور تهیه پروتئین تک یاخته ای برای غذای
  • دام وانسان .
  • ۳- استفاده از فرآورده های جانبی متابولیسمی برخی از میکروبها که برای تقویت یا مطبوعتر کردن
  • طعم ماده غذایی به کار می روند.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.