دانشجویان و کاربران گرامی،محصول مورد نظر دانلود باکیفیت ترین و جامع ترین پاورپوینت تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک می باشد که در قالب ppt در ۳۱ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از وب سایت سن فایل خریداری و دانلود نمایید.
دانلود جامع ترین پاورپوینت تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک:
مقدمه
بستنی از جمله مواد غذایی است که تقریبا در تمامی رده های سنی مصرف می شود.
همچنین این ماده ی غذایی به علت دارا بودن شرایط محیطی مناسب(دمای پایین- ph خنثی)می تواند حامل مناسبی در طولانی مدت برای پروبیوتیکها باشد.
از این رو محققان تحقیقات زیادی را در این رابطه انجام داده اند که نتایج موثری نیز بدست آمده است.
تاریخچه
در اوایل قرن بیستم این باور شکل گرفت که پروبیوتیک ها با بهبود تعادل فلور میکروبی روده و ممانعت از رشد باکتریهای بیماریزا و توکسین زا ، می توانند میزبان را بطور مفیدی تحت تأثیر قرار دهند.
امروزه اثرات سلامتی بخش خاصی برای آنها کشف و اثبات گردیده که از آن جمله می توان به بهبود بیماری های التهابی مزمن روده ای ، پیشگیری و درمان اسهال های ناشی از میکروب های بیماریزا ، عفونت های ادراری تناسلی و بیماریهای آتوپیک اشاره کرد.
پروبیوتیک
اصطلاح پروبیوتیک اولین بار در سال ۱۹۵۳ توسط کولاس مطرح گردید. برخلاف آنتی بیوتیک ها ، پروبیوتیک ها این چنین تعریف می شوند :
عوامل مشتق شده میکروبی که رشد میکروارگانیسم ها را تحریک می کنند. در سال ۱۹۸۹ روی فولرتعریفی را برای پروبیوتیک ها پیشنهاد کرد که بطور وسیعی مورد استفاده قرار گرفت ، در این تعریف پروبیوتیک ها مکمل های میکروبی زنده ای هستند که به رژیم غذایی افزوده می شوند که با بهبود تعادل در میکروفلور روده اثرات مفیدی بر روی میزبان دارند. تعریف فولر به زنده بودن پروبیوتیک ها تاکید داشته و جنبه های تأثیر مفید آنها بر روی میزبان را مطرح می کند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.