جامع ترین جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی مجموعه مهندسی علوم و صنایع غذایی
نوع فایل
pdf
حجم فایل
7mb
فروشنده
تاریخ انتشار
۲۳ خرداد ۱۴۰۰
دسته بندی
تعداد بازدیدها
629 بازدید
6,900 تومان

محتوای این فایل باکیفیت ترین و جامع ترین جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی مجموعه ی مهندسی علوم و صنایع غذایی جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی و همچنین قابل استفاده داوطبان آزمون‌های تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد می باشد که در قالب pdf تهیه و تدوین گردیده است .امید است که سودمند بود و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد . در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از وبسایت ما با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.

جامع ترین جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی مجموعه مهندسی علوم و صنایع غذایی

فوق العاده کامل و مناسب کنکور ارشد و دکترا

مباحث جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی در شش سرفصل با عناوین زیر ارائه شده است.

  1. طبقه‌بندی باکتری‌ها و خصوصیات آنها
  2. عوامل درونی و بیرونی غذا مؤثر بر رشد باکتری
  3. روش‌های شناسایی میکروب‌ها
  4. فساد فرآورده‌های غذایی
  5. روش‌های مختلف نگهداری مواد غذایی
  6. بیماری‌های باکتریایی ناشی از مواد غذایی

راهنمای خرید و دانلود فایل

شما می توانید با کلیک بروی دکمه افزودن به سبد خرید سفارش خود را ثبت و بعد از آن فایل را دریافت نمایید.

شما می توانید این مجموعه را به روش های زیر دریافت نمایید.

۱- دریافت از طریق ایمیل

۲- دریافت از طریق دانلود

شما می توانید سفارش فایل را به روشهای زیر پرداخت نمایید.

۱- واریز به حساب یا کارت به کارت

۲- پرداخت آنلاین

برای پرداخت از کلیه کارتهای عضو شتاب میتوانید استفاده نمائید.

بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک نسخه از فایل همان لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد. در صورت بروز هر مشکلی،میتوانید از طریق تماس با ما پیغام بگذارید و یا در تلگرام با ما در تماس باشید.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.