جامع ترین پاورپوینت شیمی و فناوری غلات
نوع فایل
ppt
حجم فایل
4mb
فروشنده
تاریخ انتشار
۲۲ خرداد ۱۴۰۰
دسته بندی
تعداد بازدیدها
620 بازدید
7,800 تومان

دانشجویان و کاربران گرامی ، محتوای این فایل باکیفیت ترین و جامع ترین پاورپوینت شیمی و فناوری غلات می باشد که در قالب ppt در ۸۷ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است .امید است که سودمند بود و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد . در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از وبسایت ما با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.

بخشی از متن جامع ترین پاورپوینت شیمی و فناوری غلات:

—قوت غالب

◦۵۰ درصد کربوهیدرات

◦یک سوم پروتئین و تا ۸۵ درصد کالری

◦۵۰ تا ۶۰ درصد ویتامین های گروه B

— از نظر منشا: علفهای وحشی

◦جو Hordeum vulgre سابقه ۵۰۰۰ ساله

گندم در نواحی معتدل مانند اوراسیا

–(Triticum monoccum) Einkorn 7 جفت کروموزوم (دی پلوئید) 

– (T.dicoccum) Emmer 14 جفت کروموزوم  (تترا پلوئید)

–T.aestivum 21 جفت کروموروم (هگزا پلوئید)

—ارقام دیگر گندم:

Spelt , Emmer, Kamut 

–نوعی Emmer  به نام Durum

—برنج Oryza sativa))

—ذرت (Zea mays

۵۰۰۰ سال قبل در نواحی استوایی و جنوب شرقی آسیا

—ارزن (Eragostoideae panicoideae)

Eragrostis tof دارای اهمیت بالا

—سورگوم ((Surghum bicolor

از زیر خانواده Andropogonideae

—چاودار(Secale cereale)

—جو دوسر یا یولاف (Avena Sativa)

دو مورد اخیر غلات ثانویه، سازگار با آب و هوای مناطق شمالی و سرد

–خود رو و بعدها کشت شده

— تریتیکاله از تلاقی گندم و چاودار

—از نظر ساختمانی:

◦میوه تک دانه و خشک بنام cariopsis

◦ Kernel یا grain

— کاریوپسیس شامل پوشش میوه fruit coat یا پریکارپ

◦   دانه را احاطه کرده به پوشش دانه seed coat متصل است

— دانه شامل: جوانه  embryo و اندوسپرم  endosperm, و پوشش دانه

—کاریوپسیس غلات در فرم تغییر شکل یافته برگ غلات:

◦کاه و پوشال

◦در جو و جو دوسر و برنج کاملا متصل به کاریوپسیس (hullیا  (husk

◦در سایر غلات مانند گندم براحتی جدا می شود

—کاریوپسیس گندم:

◦۸ میلی متر طول و ۳۵ میلی گرم وزن

◦قسمت پشتی ماهی پشت و در سوی دیگر دارای شیار crease

–شیار مقابل جوانه و سراسر دانه تقریبا در مرکز آن

–شیار مشکلات بهداشتی دارد مثلا رشد کپک و وجود گرد و غبار

–پریکارپ دانه شامل دو قسمت داخلی و خارجی (بال زنبوری)

–لایه الورون، معمولا به ضخامت یا سلول کل اندوسپرم و جوانه را در بر گرفته، خارجی ترین قسمت اندوسپرم

–الورون فاقد نشاسته ولی غنی از املاح، پروتئین، چربی و ویتامین ها

–همراه با پریکارپ و پوشش دانه سبوس را تشکیل می دهد

….

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.