جامع ترین پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1mb
فروشنده
تاریخ انتشار
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
دسته بندی
تعداد بازدیدها
495 بازدید
5,900 تومان

محتوای این فایل باکیفیت ترین و جامع ترین فایل پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی می باشد که با فرمت ppt در ۳۶ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است.امید است که سودمند بود و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد . در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از وبسایت ما با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.

محتوای اسلاید ۳

روش حرارتی

در بین انواع روشهای نگهداری موادغذایی ، استفاده از گرما از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و از دیرباز مورد استفاده قرار گرفته است. اثر حرارتی در جلوگیری از سه نوع فساد میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی مؤثر می باشد. در رابطه با فساد میکروبی ، از بین بردن میکروارگانیسم های بیماریزا در اثر حرارت دادن و بعد از آن بسته بندی می شوند.

پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون نیز دو روش استفاده از فرایند حرارتی می باشد.

محتوای اسلاید ۲۰

عمل آوری گوشت :

نمک ، قند و نیتریت اجزاء اصلی مورد استفاده در عمل آوری گوشت هستند  .

اضافه کردن قند سبب بهبود طعم و نرم شدن فرآورده از طریق مقابله با اثرات سفتی و حالت خشن ایجاد شده توسط نمک می شود و علاوه بر قند معمولی یعنی ساکارز قند های طبیعی نظیر ملاس نیز ممکن است مورد استفاده قرار گیرند .

نیتریت ۴ وظیفه اصلی را در عمل اوری گوشت به عهده دارد :

۱- پایداری رنگ

۲-  کمک به ایجاد طعم

۳- جلوگیری از اکسیداسیون چربیها

۴- جلوگیری از رشد بعضی میکرو ارگانیسمهای مسموم و فاسد کننده مواد غذایی به خصوص کلستریدیوم ها و استافیلو کوکوس ها ( نیتریت حفاظت در برابر بوتولیسم را تامین می نماید )

محتوای اسلاید ۳۲

۲) اسیدها

–  اسیدها با کاهش ph  محیط می توانند نقش بازدارنده و نابود کننده ای روی میکرو ارگانیسمها داشته باشد.

-در میان اسیدهای مورد مصرف در صنایع غذایی اسید سیتریک بیشترین مصرف را دارد زیرا به میزان زیاد در آب حل می شود و ph ماده غذایی را به ۵/۴  یا کمتر کاهش می دهد .

– اسید سیتریک از راه تخمیر میکروبی ملاس تولید می شود .

-اسید سیتریک یک ماده اسیدی کننده ارزشمند در فرآورده های لبنی محسوب می شود .

– این اسید در نوشابه های گازدار به عنوان طعم دهنده و حفاظت کننده ، در مربا ها و ژله ها به عنوان حفاظت کننده استفاده می شود .

– اسید فسفریک دیگر اسید مورد استفاده در صنایع غذایی است که بعد از اسید سیتریک بیشترین کاربرد را دارد

– اسید فسفریک قویترین اسید بوده که میتواند پایین ترین ph قابل حصول را ایجاد نماید ….

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.