پاورپوینت جامع ضدعفونی کننده ها
نوع فایل
ppt
حجم فایل
10mb
فروشنده
تاریخ انتشار
۲۲ خرداد ۱۴۰۰
دسته بندی
تعداد بازدیدها
311 بازدید
5,900 تومان

دانشجویان و کاربران گرامی ، محتوای این فایل باکیفیت ترین و جامع ترین پاورپوینت ضدعفونی کننده ها می باشد که در قالب ppt در ۲۵ اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است .امید است که سودمند بود و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد . در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از وبسایت ما با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.

بخشی از متن پاورپوینت :

تعریف شستشو:

_جدا سازی اجرام قابل دید و یا باقیمانده مواد غذایی از روی سطوح مورد نظر

_از بین بردن باقیمانده مواد غیرغذایی (مانند مواد بسته بندی)

*شستشو چیست؟

شستشوی صحیح عملیات دقیقی است که به تنهایی سبب از بین بردن ۹۹% از میکروارگانیسم های موجود می شود.

عوامل اصلی موثر در فرآیند شستشو:

*مواد شیمیایی

*دما

*زمان

*عملیات مکانیکی

گروه های اصلی شوینده

قلیایی ها

Caustic alkalis (NAOH-KOH)

SODA

metasilicates

اسیدی ها

Organic and inorganic(Nitric, phosphorIc, citric,formic, sulphuriacid)

در این سمینار بیشتر بر روی انوع ضدعفونی کننده ها بحث میگردد:

پریسیدین ۱۵%

ضدعفونی کننده قوی بر پایه پراستیک اسید

  • پریسیدین ۱۵% محلولی ضدعفونی کننده و استریل کننده سرد بر پایه استیک اسید است و بالاترین کیفیت را در ازبین بردن کلیه ویروس ها،باکتریها،قارچها،و دیگر عوامل میکروبی دارد.
  • این محصول مقاومت میکروبی ایجاد نمیکند،لذا نیاز به تعویض دوره ای با سایر ضدعونی کننده ها ندارد.

مواد موثره:
پراستیک اسید
آب اکسیژنه
اسید استیک

پارامترهای زیست محیطی:
این محصول برای محیط زیست ایمن بوده و پس از تاثیر گذاری،ب آب و گازکربنیک تجزیه میشود.پر استیک اسید طبق نظریه FDA فاقد باقی مانده سمی و غیرمجاز بروی مواد غذایی بوده و نیاز به شستشوی نهایی ندارد.
خواص فیزیکی و شیمیایی:
pH>1
دانسیته ۱/17gr/cc
شکل ظاهری بیرنگ و شفاف

نحوه اثر و علت عدم ایجاد مقاومت میکروبی

  • پراستیک اسید باند های سولفور وسولفیدریل در مولکولهای پروتیینی و آنزیم ها را تخریب کرده و ترکیبات مهم سلول،عملکرد خودرا از دست میدهند.
  • پراستیک اسید میتواند آنزیم های ضروری سلول را اکسید کرده و راههای حیاتی بیوشیمیایی سلول وانتقال فعال از طریق غشا سلولی را مختل کند.
  • پراستیک اسید یک دناتوره کننده پروتیین بوده و به ساختار اسید نوکلیک سلول نیز اثر گذار است.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.